Зельоная марка - топ цени - Онлайн магазин за алкохол Ноков и Син

Зельоная марка

Категории
Цена
Цена
11.59 лв.
Ароматът е чист, свеж, с ухание на кедър. 
водка Зелёная Марка Кедрова
водка Зелёная Марка Кедрова Black Friday
-14%
13.69 лв. 1599 лв.
Водка Зелёная марка Кедровая има класически, много мек аромат с леки кедрови нотки. 
20.99 лв.
Тя включва чиста питейна вода, ректифициран етилов алкохол, захарен сироп и филтрирана инфузия от борови ядки. 
водка Зелёная Марка Ръжена
-14%
13.69 лв. 1599 лв.
"Зельоная марка" е класическа руска водка с оригинален външен вид и опаковка типична за 50-те години на миналия век. "Ръжена" е уникална за българския пазар. 
водка Зелёная Марка Ръжена
-25%
8.69 лв. 1159 лв.
Този Инфузия се приготвя в специални контейнери за 10 дни, след което се добавя към водката, придавайки й нюансите на естествените етерични масла от руски кедър.
11.59 лв.
"Зельоная марка"  - класическа руска водка с оргинален външен вид и опаковка, типична за 50-те години на миналия век. Пшенична -традиционна рецепта. Създадена на основата на зърнен спирт с класически вкус.
15.99 лв.
"Зельоная марка"  - класическа руска водка с оргинален външен вид и опаковка типична за 50-те години на миналия век. Пшеничната -традиционна рецепта е създадена на основата на зърнен спирт с класически вкус.
водка Зелёная Марка Традиционна
-19%
16.99 лв. 2099 лв.
"Зельоная марка" е класическа руска водка с оргинален външен вид и опаковка типична за 50-те години на миналия век. Пшеничната -традиционна рецепта е създадена на основата на зърнен спирт с класически вкус.

"Зельоная марка" е класическа руска водка с оригинален външен вид и опаковка типична за 50-те години на миналия век. "Кедрова" е уникална за българския пазар. 

delivery-truck user share video-playerstopwatch plussuccesserrorsearcheditlikeidea starpicturehomemenusettingslike-1eyecontract trashcrossquestionsmartphone morealertflagadjust menu-1shoutminusmore-1pass faxbookmarkid-card fingerprintlockviewpass-1 holdbellattachopenshopping-cart shopping-cart-1