Златогор | Zlatogor - топ цени - Онлайн магазин за алкохол Ноков и Син

Златогор

Категории
Цена
Цена
14.53 лв.
Уникална бутилка с логото на любимия клуб е с променящ се бял към син цвят! При стайна температура бутилката е с приятен матово бял цвят, а когато бъде изстудена до 11 градуса, цвета се променя и тя става синя! 

Златогор е най-старото алкохолно предприятие в Украйна, основано през 1896 г. с указ на Цар Николай ІІ. Заводът се намира в екологично чиста зона. 

Уникалността на водка „Златогор” е в спазването на вековните традиции на блендиране. За основа са взети рецептите на водките, които са се използвали още до 1917 година. Използвайки уникалността на золотоношката „жива вода” специалистите от завода успяват да разработят многостепенна технология за пречистването й, което позволява да се съхрани кристалната чистота на водата и благоприятното действие на разтворените в нея йони на скъпоценни метали. 

ЗЛАТОГОР – качество и уникалност, доказано с времето.

delivery-truck user share video-playerstopwatch plussuccesserrorsearcheditlikeidea starpicturehomemenusettingslike-1eyecontract trashcrossquestionsmartphone morealertflagadjust menu-1shoutminusmore-1pass faxbookmarkid-card fingerprintlockviewpass-1 holdbellattachopenshopping-cart shopping-cart-1