Аберлор Уиски | Aberlour - топ цени - Онлайн магазин за алкохол Ноков и Син

Аберлор

уиски Aberlour Double Sherry Cask Finish
-17%
199.90 лв. 23998 лв.
Тази пикантна 18г напитка от рода Аберлор е пусната на пазара през 2008г,преди това е била произвеждана само за френския пазар. 
уиски Aberlour Double Cask Matured
-4%
168.00 лв. 17500 лв.
С дълбочината и сложността, които идват от отлежаване в продължение на 16 години, в комбинация с бъчви от американски дъб и най-добрите бъчви Шери, топлите и плодови нотки, обогатени от завладяващо пикантна сладост.
уиски Aberlour Double Cask Matured
-8%
123.90 лв. 13500 лв.
Отлежава в две бъчви. След 14 години техните майстори внимателно сдвояват уискитата, за да постигнат точно точния баланс между сладка къпина и подправки. Дълбок кехлибар с медено злато.

Дестилационната фабрика Aberlour Distillery, създадена през 1879 г., се намира в село Аберлор в сърцето на Спейсайд, основният регион за производство на уиски в страната, известен с производството на уиски с мека дълбочина и елегантност. Аберлор е историческо място и неговата история датира повече от хиляда години назад. В далечното минало долината е населявана от друидска общност. Друидите ценели дъбовите дървета и водата и вярвали, че могат да чуят как водните духове си говорят помежду си. Аберлор е галска дума, означаваща „устието на бърборещия поток”. Водата и дъбовото дърво все още стоят в основата на етикета на Аберлор.

Вашият избор относно бисквитките на този сайт
Преглеждане и настройка
delivery-truck user share video-playerstopwatch plussuccesserrorsearcheditlikeidea starpicturehomemenusettingslike-1eyecontract trashcrossquestionsmartphone morealertflagadjust menu-1shoutminusmore-1pass faxbookmarkid-card fingerprintlockviewpass-1 holdbellattachopenshopping-cart shopping-cart-1