Ардбег - топ цени - Онлайн магазин за алкохол Ноков и Син

Ардбег

Цена дребно 99.99 лв.
Цена на едро 94.99 лв.
Алберд е известно като малцовото уиски с най-комплексен и отличителен вкус от всички малцови уискита от остров Айла с характерен силен торфен и опушен аромат, но и с деликатна сладост. Този парадокс му носи много верни почитатели. 
Цена дребно 152.99 лв.
Цена на едро 145.39 лв.
Ardbeg е известно като малцовото уиски, с най-комплексен и отличителен вкус, от всички малцови уискита от остров Айла, с характерен силен торфен и опушен аромат, но и с деликатна сладост. 
Цена дребно 180.99 лв.
Цена на едро 171.99 лв.
Уиски Ардбег Кориврекан е силно опушено и носи името на известен водовъртеж, северно от о. Айла. Уискито се характеризира с богат вкус.
Цена дребно 125.99 лв.
Цена на едро 119.69 лв.
Аромат: липа, смола, свежест и минералностВкус: шоколад, крем, кафе, карамелЗавършек: богат, опушен 
Цена дребно 94.99 лв.
Цена на едро 90.29 лв.
Небцето предлага нотки на тъмен шоколад, горещ катран, пушен бекон, анасоново семе и евкалипт, които облицоват финала.

Ardbeg е известно като малцовото уиски с най-комплексен и отличителен вкус от всички малцови уискита от остров Айла с характерен силен торфен и опушен аромат, но и с деликатна сладост. Този парадокс му носи много верни почитатели.

Вашият избор относно бисквитките на този сайт
Преглеждане и настройка
delivery-truck user share video-playerstopwatch plussuccesserrorsearcheditlikeidea starpicturehomemenusettingslike-1eyecontract trashcrossquestionsmartphone morealertflagadjust menu-1shoutminusmore-1pass faxbookmarkid-card fingerprintlockviewpass-1 holdbellattachopenshopping-cart shopping-cart-1