Баумор - топ цени - Онлайн магазин за алкохол Ноков и Син

Баумор

уиски Bowmore
-10%
52.90 лв. 5900 лв.
BOWMORE Whisky
уиски Bowmore
-16%
75.90 лв. 9079 лв.
Bowmore 12 Yo е опушено едномалцово уиски, притежаващо характерен и запомнящ се вкус на островните уискита на Шотландия. Многопластово и добре балансирано, 12yo отразява истинската същност на Bowmore - разбиващи се вълни, ветровити пейзажи и традиции о
23.90 лв.
Страхотен 18-годишен Боумор!
уиски Bowmore Islay Black Rock Finest OAK Casks
-17%
14.90 лв. 1800 лв.
slay Single Malt Scotch Whisky, уискито Black Rock отлежава главно в бъчви от шери и по-късно в бъчви от бърбън.
уиски Bowmore Aston Martin
-6%
92.90 лв. 9900 лв.
Обединяването на уискитата GTR на Bowmore с дизайнерския екип на Aston Martin, за да създаде поразителен дизайн на бутилка и опаковка, придавайки на съществуващата гама стилен и привличащ вниманието нов вид. 
уиски Bowmore Dark Intense
-13%
85.90 лв. 9900 лв.
Това уиски е отлежало в специална комбинация от испански шери бъчви от Олоросоя както и американските бърбън бъчви. Резултатът, разбира се, е фин баланс между класическия крайбрежен дим от остров Islay и сладостта на Шери.

Bowmore е едно от най-харесваните уискита. С много награди и е едно от най-старите в цяла Шотландия. На нос отличителните черти на Bowmore са пушеният торф, заедно с леко нежен полъх на пресен морски въздух. На небцето ще усетите лимон и мед.

Вашият избор относно бисквитките на този сайт
Преглеждане и настройка
delivery-truck user share video-playerstopwatch plussuccesserrorsearcheditlikeidea starpicturehomemenusettingslike-1eyecontract trashcrossquestionsmartphone morealertflagadjust menu-1shoutminusmore-1pass faxbookmarkid-card fingerprintlockviewpass-1 holdbellattachopenshopping-cart shopping-cart-1