Кардю - топ цени - Онлайн магазин за алкохол Ноков и Син

Кардю

уиски Cardhu 12 YO
-19%
22.39 лв. 2759 лв.
Това уиски спечели Сребърна награда на Международния конкурс за вино и спиртни напитки през 2014 г. и злато на The Scotch Whiskey Masters 2014
114.99 лв.
Той е на възраст по-дълъг от редовния 12 годишен  и допълнителните три години съчетават характерни овощни градини от плодове, ечемик, захар, малцови и подправки дестилерията с богати тропически плодове и ванилия.
194.99 лв.
Уискито Кардю 18г сингъл малц, притежава отличителен нежен характер. Ухае меко и сладко, на круши, сливи, касис и ананас. Богат и приятен плодово-шоколадов вкус. Запазват се трайно, сложни и силни какаови аромати. 
Cardhu Amber Rock
-10%
64.90 лв. 7199 лв.
Отлежава в дъбови американски бъчви. Цвят: златен амбърНос: сушени ябълки, карамел, канела, усеща се аромати на мед, ванилия и изобилие от портокалово масло.Вкус: на небцето се усеща остър и сладък характер. 
71.99 лв.
Цвят: Кехлибарен цвят (на слънчева светлина придобива цвят на антично злато).Аромат: Първоначално скромен, мек и нежен, преминаващ през нотки на ананас и тропически плодове и завършвайки с едва уловим аромат на пуш
Cardhu 12YO Single Malt
-5%
74.99 лв. 7899 лв.
Тип бъчви: дъбови бъчвиЦвят: златен медАромат: сладък мед и ядкиВкус: добре балансиран и мек, сладък и свежЗавършек: много кратък, продължителен, сладъ

Ако си уиски фен, 90% е сигурно, че си пробвал "Cardhu", макар и да си мислиш, че не е така. Това малцово уиски е една от ключовите съставни части, на така прочутия и популярен  "Джони Уокър". Дори "Ходещия човек" да тръгне в обратна посока и да се отдели от бленда, едномалцовият дестилат на Кардю, притежава нужните качества, за да бъде забелязан и оценен, по достойнство.
Носейки се, по течението на река Спей, ще стигнем до район Спейсайд и една от най-северно разположените дестилерии в Шотландия, а именно Cardhu - с вълнуваща история, датираща от преди две столетия. През 1893 год. е купена от John Walker & Sons Ltd. Английската фонетика е напълно безсилна пред келтския (галския) език, от който произхожда наименованието на "Кардю", в превод - "черен камък".
Характерът на уиски "Cardhu" е добре балансиран, мек, нежен и сладък. Вкусовете, на които можете да се насладите, напомнят мед, тропически плодове, ванилия, канела, какао, круша, слива, касис, ананас, опечена ябълка, бадем и торф. 

delivery-truck user share video-playerstopwatch plussuccesserrorsearcheditlikeidea starpicturehomemenusettingslike-1eyecontract trashcrossquestionsmartphone morealertflagadjust menu-1shoutminusmore-1pass faxbookmarkid-card fingerprintlockviewpass-1 holdbellattachopenshopping-cart shopping-cart-1