Хелиърс Роуд | Hellyer's Road - топ цени - Онлайн магазин за алкохол Ноков и Син

Хелиърс Роуд

104.09 лв.
Щипка от Пийтед духът се освобождава фино в мързелив полъх на пушек. 
104.52 лв.
Полъхът от изгоряла пушечна папрат посреща носа с типични нотки на цитрусови плодове, лимон и портокал, представящи се през маранята. Вкусът е допълнен от цитрусовата сладост с представяне на обертонове на малц. Продължителеният послевкус предизвиква в

Историята на Hellyer's Road е толкова невероятна, колкото и възнаграждаваща. Тя започва в близост до град, наречен Бърни, който е в кътче на света, свикнал да строи и да отглежда неща. 
Днес в Hellyer's Road Distillery се произвежда уиски с високо качество, което продължава да печели значими международни награди.
Това е най-голямото продавано уиски в Австралия. Историята на Hellyer's Road е една от предвижданията, решителността и всеотдайността, вдъхновена от духа на Хенри да създаде уиски, което завладява самия вкус и характер на Тасмания.

Вашият избор относно бисквитките на този сайт
Преглеждане и настройка
delivery-truck user share video-playerstopwatch plussuccesserrorsearcheditlikeidea starpicturehomemenusettingslike-1eyecontract trashcrossquestionsmartphone morealertflagadjust menu-1shoutminusmore-1pass faxbookmarkid-card fingerprintlockviewpass-1 holdbellattachopenshopping-cart shopping-cart-1