Изгубените дестилерии - топ цени - Онлайн магазин за алкохол Ноков и Син

Изгубените дестилерии

83.39 лв.
Зърнени бележки се намират на носа, дължи се на използването на вкуснен ечемик , с нотка на изтравниче и дим, причинен от местния торф. Towie произвежда гладка основа за уиски, пълна с минерали. Дълъг финал на орехи и бадеми. Отлежаване в шери бъчви, п
75.90 лв.
Lost Distillery Lossit Classic Selection е смесен малц, с нотки на джинджифил и сладки цитруси. Фин вкус, с опушени и сладки нотки, но и с аромати на черен пипер, масло, солена вода, млечен и ментов шоколад. 
75.90 лв.
Плътно тяло, пръст, тебешир, грейпфрути, повече тревист торф, още грейпфрути, вишни, бяла бира, трева. Наистина е малко малцово уиски от стар стил. Доста дълъг финал, саждист, землист, хлебен.
109.99 лв.
След много проучвания и опит, хората от The Lost Distillery Company са създали този бленд от редки малцове. Ябълки и портокали, някои по-стари неща - пикантен дъб.
93.00 лв.
Преродени легенди за изгубеното уиски. С нотки на плодов сладкиш, мандарина, билки и ванилия. Уискито е съхранявано в бивши бъчви за шери. 
390.00 лв.
Дестилерията Auchnagie съществува почти 100 години и се намира на около шест мили югоизточно от Pitlochry в шотландските планини - съсед на дестилерията Edradour, която съществува и днес.
109.99 лв.
Stratheden архивист (Deluxe) е смес от няколко малца с възхитителени бележки (карамел, плодове торта) и по-интензивни на йод и подправки. Stratheden дестилерия е основана през 1829 г. от Александър Bonthrone в региона на низините край Файф и е затворен
429.00 лв.
Stratheden Vintage  има суха плодовост с нотка на дим и морски въздух. Изненадващо сладък и лют на вкус, при бутилирана сила, със следа от сол и завършващ удар на затопляне, средна дължина.  

 

delivery-truck user share video-playerstopwatch plussuccesserrorsearcheditlikeidea starpicturehomemenusettingslike-1eyecontract trashcrossquestionsmartphone morealertflagadjust menu-1shoutminusmore-1pass faxbookmarkid-card fingerprintlockviewpass-1 holdbellattachopenshopping-cart shopping-cart-1