МкИвор - топ цени - Онлайн магазин за алкохол Ноков и Син

МкИвор

Категории
Цена
Цена
15.99 лв.
Уискито се препоръчва да служи като дижестив.

Изкуството на смесване на уиски се практикува в Шотландия повече от сто и петдесет години. Признат по целия свят като занаятчийски занаят; изисква пълно съчетание на артистична визия, способност и финес.

Майсторските блендери отдавна са признати за стандартни носители на индустрията. Поддържайки поглед върху миналото и бъдещето, те следят хода на отлежаването на уискита, като същевременно гарантират, че запасите им са винаги на място, за да се поддържа приемственост.

С над петдесет години опит, нашият Master Blender е уверен, че McIvor е уиски, което оставя трайно впечатление. Някои от най -добрите едномалцови уискита от големите дестилационни региони в Шотландия са били внимателно омъжени за отлежало зърнено уиски, за да се получи този перфектно балансиран смесен шотландски.

delivery-truck user share video-playerstopwatch plussuccesserrorsearcheditlikeidea starpicturehomemenusettingslike-1eyecontract trashcrossquestionsmartphone morealertflagadjust menu-1shoutminusmore-1pass faxbookmarkid-card fingerprintlockviewpass-1 holdbellattachopenshopping-cart shopping-cart-1