Аран | Arran - топ цени - Онлайн магазин за алкохол Ноков и Син

Аран

Категории
Цена
Цена
61.80 лв.
Много плодов, свеж и сладък аромат. Веднага изпъква ароматът на сладък ечемик и зърнена закуска. 
14.50 лв.
Класическите цитрусови нотки на Arran се закръглят с възрастта и разкриват нови дълбочини на характера на фона на сладък дъб.

Аран има възвишени хълмове и грапави брегове, богати земеделски земи и гъсти гори, всички концентрирани в парцел, плаващ във Фърт Клайд между брега на Ейршир и полуостров Кинтир. Известен е като „Шотландия в миниатюра“, тъй като споделя някои от характеристиките на Хайлендс и Низините, континента и Западните острови.
В началото на 1800-те години на целия остров имао много малко дестилатори. Не всички са били легални, но всички са създали превъзходен характер. Аран винаги е бил добро място за правене на добро уиски, но когато количеството е било над качеството, миниатюрният остров не е могъл да се конкурира икономически и една по една дестилерите спират да бъдат в употреба.

Вашият избор относно бисквитките на този сайт
Преглеждане и настройка
delivery-truck user share video-playerstopwatch plussuccesserrorsearcheditlikeidea starpicturehomemenusettingslike-1eyecontract trashcrossquestionsmartphone morealertflagadjust menu-1shoutminusmore-1pass faxbookmarkid-card fingerprintlockviewpass-1 holdbellattachopenshopping-cart shopping-cart-1