Клан Макгрегър | Clan MacGregor - топ цени - Онлайн магазин за алкохол Ноков и Син

Клан Макгрегър

Категории
Цена
Цена
16.99 лв.
Клан МакГрегър умело съчетава петнадесет от най-фините малцови уискита от сърцето на Спейсайд и великите Хайлендс с избрани зърнени уискита, за да се получи този перфектен бленд.  

Историята на клана Макгрегър е може би най-вълнуващата и завладяваща от всички шотландски кланове.

Кланът носи името си от Грегор, трети син на Алпин, крал на шотландците през последната част на осми век. Това кралско потекло породи клановото мото: „Кралската е моята раса“. Кланът Макгрегър претърпява векове на преследване и смути, като земята им е конфискувана, а самото име Макгрегър беше забранено. Именно тези, които смело са се опълчили на враговете си, за да продължат името на клана, олицетворяват духа на клана Макгрегър.

Значката на клана, главата на коронясан лъв върху венец, обграден с колан и катарама, означава единството и лоялността на клана. Днес, използвайки значката както на бутилката, така и на етикета, Clan MacGregor гордо почита наследството на древния клан с уникален и отличителен стил и подпис.

delivery-truck user share video-playerstopwatch plussuccesserrorsearcheditlikeidea starpicturehomemenusettingslike-1eyecontract trashcrossquestionsmartphone morealertflagadjust menu-1shoutminusmore-1pass faxbookmarkid-card fingerprintlockviewpass-1 holdbellattachopenshopping-cart shopping-cart-1