Къти Сарк | Cutty Sark - топ цени - Онлайн магазин за алкохол Ноков и Син

Къти Сарк

Категории
Цена
Цена
Цена дребно 28.90 лв.
Цена на едро 21.59 лв.
Уиски със свежи и примамливи нотки на ванилия и цитрусови плодове. Чисто, балансирано с вкус на ванилов сладолед и карамел. 
Цена дребно 34.00 лв.
Цена на едро 30.49 лв.
Тип смесено уиски. Сложен и мощен аромат с цитрусови плодове, мед и подправки. Меко и сгряващо с леки подправки. Отлежава в бъчви от американски дъб.
Цена дребно 22.49 лв.
Цена на едро 16.79 лв.
Тип бъчви: бъчви от американски дъбЦвят: златист и светъл кехлибарАромат: лек, свеж и приятен, цитрусови плодове и ванилияВкус: чист, балансиран и жив, ванилов сладолед и к

Самото уиски може да е дошло от Шотландският Хайленд, но ние сме марка, която живее и диша градския живот. С произход от Лондон, Cutty Sark нарушава правилата за пиене на уиски и внася нещо съвсем различно в нашите барове и домове. С по-лек вкус и по-светъл цвят от предишния, това освежаващо уиски е направено за експериментиране. 

Вашият избор относно бисквитките на този сайт
Преглеждане и настройка
delivery-truck user share video-playerstopwatch plussuccesserrorsearcheditlikeidea starpicturehomemenusettingslike-1eyecontract trashcrossquestionsmartphone morealertflagadjust menu-1shoutminusmore-1pass faxbookmarkid-card fingerprintlockviewpass-1 holdbellattachopenshopping-cart shopping-cart-1