Дюърс | Dewars - топ цени - Онлайн магазин за алкохол Ноков и Син

Дюърс

Категории
Цена
Цена
326.99 лв.
Селекция от зърнени уискита също се омъжват заедно в отделни изтощени бъчви, преди всички уискита да се смесват заедно и да почиват в по-изтощени бивши бубони.След това сместа се довършва в три различни вида бич за първи път на бивш Шери до една го
64.49 лв.
15 годишният Дюърс има вкусове на мед, тофи, ванилия, кокос, цитрус и зелена ябълка. Послевкусът е дълъг и добре балансиран.
144.59 лв.
Отлежаването на Дюърс Аберфелди 16г. в барели, комбинация между бърбън и Шери, му придава чудесен баланс между сладост и пикантност.
95.69 лв.
Уиски Дюърс Аутмор 12г сингъл малц притежава аромат на мед, захаросани сушени тропически плодове, ананас, папая, банан, манго, сладко от кайсии и зелени ябълки. Вкусът е сладък и свеж, на ябълки, лешници и горчивина от грейпфрут. Долавя се джинджифилов
237.99 лв.
Уиски Дюърс Аутмор 18г сингъл малц има аромат на житно растение, плодова салата, ванилия, цитрусов плод и праскова. Портокалов цвят. С лек и продължителен финал на стафиди, цитрусови плодове и малц.
45.99 лв.
Основа на тази смес се айловият малц, особено йодирания и със силен мирис Laphroaig. Ако не гледате етикета, че е много трудно ще разберете, че е смесено уиски. Подходящо е за тези, които започват да привикват към опушеното островно уиски.
32.89 лв.
Caribbean Smooth на Dewar е 8-годишен шотландец, който беше на две години и завърши в карибски ром бъчви. Имахме изключителен визуализация и можем да потвърдим твърденията на Девар - това е мач, направен в духове на небето. 
6.64 лв.
Произведен от 42 от най-добрите шотландски уискита.
3.51 лв.
Това уиски е № 1 в Съединените щати. Един от основателите Том Дюар е известен като автор на афоризми (дюаризми):
175.69 лв.
Сладко и мекo с нотки на Хедър, мед, карамел, както и фини нотки на бадем и ванилия. След първата глъдка, може да забележите, цитрусови кори, зрели череши и едно докосване на свеж кокос и марципан. 
525.99 лв.
Откроява се златен кехлибар. Богат, плодов и мек аромат с нотки на мед с ванилия и карамел. Сладко и изключително гладко с кремообразна текстура. Пълноценен, дълъг и приятно леко сух финал.
46.19 лв.
 „Успехът – това е способността евтино да се придобие опит и да се продаде с печалба“ или „Най-голямата грешка, която можете да направите в&
Dewar's 12YO
-8%

Dewar's 12YO

1000 ml
50.69 лв. 5500 лв.
 
8.79 лв.
Dewar’s е леко уиски, с аромат на ванилия, мед и торф, а послевкусът му е удивително дълъг.Islay Mist („Айла Мист“)
Dewar's 15y
-6%

Dewar's 15y

1000 ml
73.90 лв. 7890 лв.
 
уиски Дюърс 1л Уайт Лейбъл
-9%
29.99 лв. 3290 лв.
Това уиски е № 1 в Съединените щати. Един от основателите Том Дюар е известен като автор на афоризми (дюаризми)
уиски Дюърс 700мл Уайт Лейбъл
-18%
19.49 лв. 2390 лв.
Основа на тази смес е айловият малц, особено йодирания и със силен мирис Laphroaig. Ако не гледате етикета, че е много трудно ще разберете, че е смесено уиски. Подходящо е за тези, които започват да привикват към опушеното островно уиски.

Това уиски е № 1 в Съединените щати. Един от основателите Том Дюар е известен като автор на афоризми (дюаризми): „Успехът – това е способността евтино да се придобие опит и да се продаде с печалба“ или „Най-голямата грешка, която можете да направите в живота си, е постоянно да живеете в страх да не сбъркате.“ 

 

delivery-truck user share video-playerstopwatch plussuccesserrorsearcheditlikeidea starpicturehomemenusettingslike-1eyecontract trashcrossquestionsmartphone morealertflagadjust menu-1shoutminusmore-1pass faxbookmarkid-card fingerprintlockviewpass-1 holdbellattachopenshopping-cart shopping-cart-1