Гленфарклас - топ цени - Онлайн магазин за алкохол Ноков и Син

Гленфарклас

Категории
Цена
Цена
95.99 лв.
Едно стъпало на диапазона на Glenfarclas от (невероятно вкусното) 10-годишно дете. Подобно на по-младото бутилиране, това е чудесно въведение в стила на коледните торти и шери на Glenfarclas. В бутилка от 43
138.99 лв.
Glenfarclas 15 Year Old е един от най-легендарните шери сингъл малцове. През 2007 Джим Мъри дава в своята "Библия на уискито" на 15-годишния Гленфарклас цели 95 точки от 100 възможни, една от най-високите оценки, които той изобщо е давал някога.

Дестилерията разполага с шест неподвижни конструкции, които са най-големи на Speyside и се отопляват директно с газови горелки.Дестилерията има производствен капацитет от около 3,5 милиона литра спирт на година. Обикновено четири тихоокеански се използват за производство, като две се съхраняват в резерв.

Дестилерията има приблизително 68 000 бъчви, узряващи на място, в традиционните складови помещения, с запаси от всяка година от 1953 г. до текущата година. Glenfarclas произвеждат традиционен хайландски малц с тежко шери влияние.

Вашият избор относно бисквитките на този сайт
Преглеждане и настройка
delivery-truck user share video-playerstopwatch plussuccesserrorsearcheditlikeidea starpicturehomemenusettingslike-1eyecontract trashcrossquestionsmartphone morealertflagadjust menu-1shoutminusmore-1pass faxbookmarkid-card fingerprintlockviewpass-1 holdbellattachopenshopping-cart shopping-cart-1