Гленфарклас - топ цени - Онлайн магазин за алкохол Ноков и Син

Гленфарклас

Категории
Цена
Цена
135.00 лв.
Glenfarclas е прибягнало именно до тях, за да оформи облика на 18-годишната си версия, която представям днес. Уискито не е част от традиционното портфолио на компанията, а е било предназначено за летищните магазини - за това е и в литрова бутилка. 
Уиски Гленфарклас 12г 1л КУТИЯ
-6%
75.90 лв. 8100 лв.
Допълнителният удар в доказателство гарантира, че вкусовете на канела, ириска, сушени плодове, ябълков пай, индийско орехче, мед и сладкиши са сладки, както и кремообразното усещане за уста. 12 години зреене донесе силен, но не преобладаващ, дъбов вкус

Дестилерията разполага с шест неподвижни конструкции, които са най-големи на Speyside и се отопляват директно с газови горелки.Дестилерията има производствен капацитет от около 3,5 милиона литра спирт на година. Обикновено четири тихоокеански се използват за производство, като две се съхраняват в резерв.

Дестилерията има приблизително 68 000 бъчви, узряващи на място, в традиционните складови помещения, с запаси от всяка година от 1953 г. до текущата година. Glenfarclas произвеждат традиционен хайландски малц с тежко шери влияние.

delivery-truck user share video-playerstopwatch plussuccesserrorsearcheditlikeidea starpicturehomemenusettingslike-1eyecontract trashcrossquestionsmartphone morealertflagadjust menu-1shoutminusmore-1pass faxbookmarkid-card fingerprintlockviewpass-1 holdbellattachopenshopping-cart shopping-cart-1