Гордън & Макфейл | Gordon & MacPhail - топ цени - Онлайн магазин за алкохол Ноков и Син

Гордън & Макфейл

Категории
Цена
Цена
99.98 лв.
Ябълков пай и разнообразие от есенни плодове грабват носа и се преплитат с какао, круша и деликатни шери нотки. 
148.62 лв.
Сладки аромати с шери влияние – ябълка, марципан, цитруси. Бял пипер на нос, ябълка, банан, грейпфрут, с леки дъбови нотки към млечен шоколад. Средно дълъг завършек с бели плодове, кокос, шоколад.
124.91 лв.
Аромат на ванилия, пушено-сушени меса, зелени ябълки, допълнени от цитруси и малинени нотки.
130.00 лв.
Eirigh Na Greine на Bunnahabhain първоначално беше пуснат за пазара на Travel Retail, като името му означава „Утринно небе“ на гэлски език. 
140.70 лв.
Първоначално пуснат единствено в пътуване на дребно.
247.90 лв.
Mòine е витрина на едноличното малцово шотландско уиски на Bunnahabhain с характерно за Islay-esque помощ на торфа в основата му. Докато Bunnahabhain е една от малкото дестилерии на острова, които произвеждат неочистени малцове, те имат повече от доста
Уиски Бунахабен Ан Кладих кутия 1000мл
-5%
105.90 лв. 11200 лв.
Един богат, повлиян от шери единичен малц от Bunnahabhain, An Cladach има сладки аромати на сушени плодове, карамел и богата шери. Небът предлага кремообразни, гладки нотки на печени ядки, подправки за печене, шери и брилянтен крайбрежен подтон.

Независимата бутилираща компания Gordon & MacPhail е пионер в света на уискито, като развива своята дейност от 1895 година. През края на 19-ти и началото на 20-ти век голяма част от производителите на сингъл малц скоч уиски в Шотландия са продавали наливно своя продукт, като Gordon & MacPhail са бутилирали и продавали под т.нар. „лицензиран етикет” – нерядко исторически първият етикет, под който са били продавани малцове от редица дестилерии, произвеждащи и до днес. В днешни дни и под същите исторически етикети се бутилират редица уискита в серията на Gordon & MacPhail наречени „distillery labels”. Един празник на неподправения стил на редица Шотландски детилерии.

delivery-truck user share video-playerstopwatch plussuccesserrorsearcheditlikeidea starpicturehomemenusettingslike-1eyecontract trashcrossquestionsmartphone morealertflagadjust menu-1shoutminusmore-1pass faxbookmarkid-card fingerprintlockviewpass-1 holdbellattachopenshopping-cart shopping-cart-1