Лимитирана колекция Игра на тронове | Limited Collection GoT - топ цени - Онлайн магазин за алкохол Ноков и Син

Лимитирана колекция Игра на тронове

Категории
Цена
Цена
Lagavulin 9 YO Game of Thrones
-8%
184.90 лв. 20000 лв.
Обичайте ги или ги отвращавайте, честно е да се каже, че Ланистерите са управлявали почти всичко през целия мандат на Game of Thrones. В чест на тази сила е този опушен 9-годишен малц от Lagavulin, част от специалната гама за отбелязване на хитовата по

Уникалната лимитирана колекция на Game of Thrones е вече в България!

По повод осмия и финален сезон на сериала Game of Thrones, DIAGEO и HBO представят лимитирана колекция, вдъхновена от легендарните домове на Вестерос, Нощната стража и земите отвъд Вала.

Началото, което постави White Walker by Johnnie Walker, първото уиски от лимитирана серия, ще бъде допълнено от осем ексклузивни малца, които ще предоставят на феновете автентичния вкус на Вестерос.

Уникалните малцове са с колекционерска стойност за почитателите на Game of Thrones и шотландското уиски и подобаващ, великолепен завършек на последния сезон.

delivery-truck user share video-playerstopwatch plussuccesserrorsearcheditlikeidea starpicturehomemenusettingslike-1eyecontract trashcrossquestionsmartphone morealertflagadjust menu-1shoutminusmore-1pass faxbookmarkid-card fingerprintlockviewpass-1 holdbellattachopenshopping-cart shopping-cart-1