Макартърс  - топ цени - Онлайн магазин за алкохол Ноков и Син

Макартърс

Категории
Цена
Цена
20.20 лв.
MacArthur's" - леко смесено уиски със средна сила, просто, но много привлекателно. 

Клан Макартър, откъдето идва името на уискито, е един от най-старите и най-уважавани в Шотландия. От бреговете на величествения Лох Аве на западния бряг на Шотландия, Макартър отстояват свободата си, заедно с Робърт Брус в Банокбърн и Бони принц Чарли в Кълъдън и са оставили своя отпечатък в историята на своята земя. Днес се разраства нов вид MacArthur Clan. 
Сместа на MacArthur се оценява от онези ценители, които се радват на средно телесно, неусложнено уиски. Това е меко ароматна смес с гладко, меко небце и свеж продължителен завършек. Внимателно подбраните регионални малцове и превъзходните зърнени уискита са експертно съчетани, за да създадат този здрав и пълно ароматизиран скоч, който се превърна в твърд фаворит за потребителите по целия свят.

Вашият избор относно бисквитките на този сайт
Преглеждане и настройка
delivery-truck user share video-playerstopwatch plussuccesserrorsearcheditlikeidea starpicturehomemenusettingslike-1eyecontract trashcrossquestionsmartphone morealertflagadjust menu-1shoutminusmore-1pass faxbookmarkid-card fingerprintlockviewpass-1 holdbellattachopenshopping-cart shopping-cart-1