Тийчърс - топ цени - Онлайн магазин за алкохол Ноков и Син

Тийчърс

Категории
Цена
Цена
Цена дребно 24.00 лв.
Цена на едро 18.69 лв.
Има истински, предизвикателен вкус, който в същото време е кръгъл и затоплящ. Този великолепен аромат е пълен с богати малцове, които бавно заглъхват в копринено заоблена текстура. Златен на цвят, с пълен нос на сладост и оттенък на дим.
Цена дребно 32.40 лв.
Цена на едро 26.99 лв.
Има истински, предизвикателен вкус, който в същото време е кръгъл и затоплящ. Този великолепен аромат е пълен с богати малцове, които бавно заглъхват в копринено заоблена текстура. Златен на цвят, с пълен нос на сладост и оттенък на дим. Мощен, дълъг,&

Историята на уискито на Учителя датира от преди повече от 175 години, когато бе въведен новият „Закон за акцизите“ и Уилям Тийчър е бил 19-годишен, бивш работник на памук с безкомпромисно отношение и цял барел със самоувереност.

В първите години на производството на уиски търговци като Уилям Тийчър са имали достъп до постоянна доставка на сингъл малцове и зърнени уискита от цяла Шотландия. Когато през 1860 г. е приет Законът за духовете, на Уилям Тийчър е законно разрешено да експериментира и да създава свое собствено уиски за продажба в своите магазини. По това време Уилям създава уиски с необичайно високо съдържание на торф.

Вашият избор относно бисквитките на този сайт
Преглеждане и настройка
delivery-truck user share video-playerstopwatch plussuccesserrorsearcheditlikeidea starpicturehomemenusettingslike-1eyecontract trashcrossquestionsmartphone morealertflagadjust menu-1shoutminusmore-1pass faxbookmarkid-card fingerprintlockviewpass-1 holdbellattachopenshopping-cart shopping-cart-1