Бира Hasen-Brau | Хазен Брау - топ цени - Онлайн магазин за алкохол Ноков и Син

Hasen-Brau

Категории
Цена
Цена
Произход
Количество
Тип
% Алкохол
Цена дребно 3.44 лв.
Цена на едро 3.09 лв.
Естестествено мътна, ечемична, нефилтрирана келер бира, която се вари по традиционна рецепта.Резултатът: плътна бира с наистина гладък аромат и лека нотка на мая, която носи истинска и автентична наслада.
Цена дребно 3.32 лв.
Цена на едро 2.99 лв.
Естествено мътна пшенична бира с горна ферментация, плътно тяло и лека мая, кято има свеж и плодов аромат.
Цена дребно 3.29 лв.
Цена на едро 2.95 лв.
Правилният избор за любителите на пшенична бира с препечен вкус. Специалният малц използван в тази бира й придава тъмния цвят. Освежаваща пшенична бира, която доставя усещане за преживяване със земен вкус.

Хазен Брау е една от най-старите пивоварни в Аугсбург с корени, датиращи от 1464г. През ранното Средновековие пивоварните от Аугсбург са били горди с тяхното производство и са имали отлични перспективи за бъдещето. Всеки, който е искал да вари бира в Аугсбург е бил длъжен да се съобрази с правилата, що се отнася до съставки, а именно – вода, малц и хмел. Тези регламенти са първите правила в историята на немската бира.


 

Вашият избор относно бисквитките на този сайт
Преглеждане и настройка
delivery-truck user share video-playerstopwatch plussuccesserrorsearcheditlikeidea starpicturehomemenusettingslike-1eyecontract trashcrossquestionsmartphone morealertflagadjust menu-1shoutminusmore-1pass faxbookmarkid-card fingerprintlockviewpass-1 holdbellattachopenshopping-cart shopping-cart-1