Бира Kloster Scheyern | Клостър Шайерн - топ цени - Онлайн магазин за алкохол Ноков и Син

Kloster Scheyern

Категории
Цена
Цена
Цена дребно 3.55 лв.
Цена на едро 3.19 лв.
Бира Клостър Голд Хел е лека бира, която съдържа точното количество хмел. Тази бира има лек аромат на подправки, благодарение на местно произвеждания малц.
Цена дребно 3.61 лв.
Цена на едро 3.25 лв.
Светла пшенична бира с горна ферментация с фин акцент на пшеница. Тази бира е весела и освежаваща, благодарение на едва доловимата въглеродна киселина.
Цена дребно 3.80 лв.
Цена на едро 3.42 лв.
Тъмна бира със силен намек на малцово усещане. Тази бира отлежава няколко месеца. Притежава силен вкус на хмел и много приятен финал.

Монасите бенедиктинци започнали да варят бира в Шайерн в далечната 1119г., като по този начин абатската пивоварна Шайерн е не само третата най-стара пивоварна в Германия, но и една от най-старите пивоварни в света. В съответствие с традицията за чистота и рецепти, за приготвянето на бирата се използват само прясна изворна вода, избран малц и местен хмел.

Вашият избор относно бисквитките на този сайт
Преглеждане и настройка
delivery-truck user share video-playerstopwatch plussuccesserrorsearcheditlikeidea starpicturehomemenusettingslike-1eyecontract trashcrossquestionsmartphone morealertflagadjust menu-1shoutminusmore-1pass faxbookmarkid-card fingerprintlockviewpass-1 holdbellattachopenshopping-cart shopping-cart-1