ТУБОРГ - топ цени - Онлайн магазин за алкохол Ноков и Син

ТУБОРГ

Категории
Цена
Цена
бира Tuborg
бира Tuborg Black Friday
-18%
1.55 лв. 189 лв.
Tuborg е дънна ферментирала лагерна бира. Той се приготвя на лагерен малц, леко печен, ярък вид малц, което води до добре познатия мек, свеж вкус и аромат на цветя и зърно. Бирата е средно богата и жива с умерена горчивина в послевкуса.

В края на 1970 год. Пивоварната TUBORG и конкурентаната й до момента бирена фабрика Карлсберг, подписват договор за обединяване на двете дружества в една компания, под името United Breweries. По-късно, през 1987 година, биреният концерн официално приема името Carlsberg Breweries A/S. Днес марката TUBORG се произвежда в повече от 20 страни и се продава в над 120. За период от 5 години TUBORG е един от най-бързо развиващите се бирени брандове и в България. В световен мащаб, той е в “Топ 3” на най-силните марки в семейството на Карлсберг Груп.

Вашият избор относно бисквитките на този сайт
Преглеждане и настройка
delivery-truck user share video-playerstopwatch plussuccesserrorsearcheditlikeidea starpicturehomemenusettingslike-1eyecontract trashcrossquestionsmartphone morealertflagadjust menu-1shoutminusmore-1pass faxbookmarkid-card fingerprintlockviewpass-1 holdbellattachopenshopping-cart shopping-cart-1