Продажби:+359 887 000 900

Belvedere 10 700 ml

49999лв.

Алкохолно съдържание: 40%

Разфасовка: 700 ml

Съд: бутилка

Бранд: Belvedere

Произход: Полша

12396

Product thumb
Belvedere 10 700 ml
49999лв.

Основна информация

  • Бранд:Belvedere
  • Държава:Полша

Характеристики

  • ABV:40%
  • Разфасовка: 700 ml

Описание

Отдавайки почит на произхода на Belvedere, Belvedere 10 е вдъхновен от процеса на производство на водка, използван през 1910 г., когато дестилерията е основана за първи път. Тази рецепта сега е преработена за ново поколение, което изисква само най-доброто. Наистина всичко за изработването на тази рядка спиртна напитка е обмислено щателно.

Художественото оформление на цялата напитка е подчертано от уникална бутилка с много детайли. Златната корона или гърлото на бутилката е украсена с гладък златен пръстен, който се разкрива при всяко наливане. Буквата B блести ярко от предната страна и е в състояние да привлече вниманието на всеки от пръв поглед. Водката е обвита в диамантена фасетка, почит към диамантения сорт ръж, използван за основата на водката.

Можете да му се насладите чист, върху лед или в мартини.

Belvedere 10 е без изкуствени добавки и овкусители, което подчертава неговата чистота и автентичност. Насладете се на уникална комбинация от качествени съставки и майсторство във всяка бутилка.

След това духът отпочива точно десет месеца, за да обедини уникалните вкусове и да издигне кадифено гладкото усещане в устата.

 

Заповядайте в нашия нов шоурум

Очакват Ви много ниски цени!
Адрес: гр. София, ул. Градинарска 5А

Nokov and Son Showroom
Меню Любими 000.00 лв.