Продажби:+359 887 000 900

Bickens London Dry Gin 1000 ml

Промо пакет -11%
3139лв. 3509лв.
Цена за 1 бр. на дребно Базова цена
35.09лв.
Цена за 1 бр. на едро: 1 бр. в Кашон Цена за 1 бр. в Кашон
2 броя в Кашон
31.39лв.

Алкохолно съдържание: 40%

Разфасовка: 1000 ml

Съд: бутилка

Бранд: Bickens

Произход: Великобритания

11016

Product thumb
Bickens London Dry Gin 1000 ml
3139лв. 3509лв.

Основна информация

  • Бранд:Bickens
  • Държава:Великобритания

Характеристики

  • ABV:40%
  • Разфасовка: 1000 ml

Описание

Bickens е елегантна и изискана интерпретация на лондонски сух джин. Роден през 2012 г., неговата уникалност се корени в производствения му процес и в комбинацията от 10 допълващи се растения, избрани от цял ​​свят.

Bickens е идеалният джин за бармана, който обича да експериментира и да приготвя модерни, висококачествени коктейли.
Това е смес, която има история за разказване от непобедимата комбинация от два дестилата, изработени в два различни медни казана: Анджела и Джени, създавайки брак между традицията и съвременната дестилация.
Успехът на Bickens се основава на качеството на селекцията от растения от цял ​​свят. Плодовете, семената, корите, корените и обелките се комбинират, за да се създаде джин, който е едновременно свеж и цитрусов от една страна, но също така сух и здрав от друга. Прекрасен лондонски сух джин за модерно смесване.
Анджела и Джени представляват миналото, настоящето и бъдещето на Бикенс.

Това е уникална комбинация, съчетаваща страст, качество и компетентност.
Двете казани са символ на съчетание на традиция и модерност, комбинация от две рецепти, произведени в две казани от различни поколения.

Angela е вековен казан, в който се дестилира модерна рецепта с особено ароматен профил, включващ нотки на индийско орехче, канела и сладък портокал.

Джени е осемнадесетгодишен дестилатор, в който се приготвя 300-годишна рецепта за джин. Тази рецепта се характеризира със сух профил, със свежа и цитрусова нотка на кориандър.

Анджела и Джени са главните герои в процес на дестилация, който е създаден от Master Distillers с общ общ опит от над 100 години.
Уникалният аромат на Bickens идва от процеса на дестилация в историческата дестилерия Langley . Дестилерията е основана през 1805 г. близо до Бирмингам, Англия, на място, където три подземни водоизточника се сливат заедно, образувайки естествен резервоар. Този естествен водоизточник продължава да допринася за перфектните условия за висококачествена дестилация.

Това е една от най-старите семейни дестилерии в Англия, както с модерни, така и със старинни медни дестилатори, над един век опит в дестилирането и внимателно внимание към качеството и модерните вкусове. Тези фактори се комбинират, за да създадат уникалната смес, която е Bickens Gin.

Шестфазен производствен процес
Има шест фази в производствения процес за създаване на перфектната смес.

Започва с внимателна селекция на растенията, последвано от дестилация на рецептите в двата казана. След това двата дестилата се смесват, за да завършат с брак на вкус и разреждане, готови за бутилиране. Обръща се прецизно внимание към детайлите на всеки етап.

Bickens London Dry Gin е бутилиран в традиционен и елегантен стил.

Bickens предлага и премиум розов дестилиран джин, който дава свежа, цитрусова алтернатива с нотка на сладост.

Заповядайте в нашия нов шоурум

Очакват Ви много ниски цени!
Адрес: гр. София, ул. Градинарска 5А

Nokov and Son Showroom
Меню Любими 000.00 лв.