Продажби:+359 887 000 900

Jack Daniel's McLaren Formula 1 Team 2023 Edition 1000 ml

Наличен
-16%
6290лв. 7500лв.
Цена за 1 бр. на дребно Базова цена
75.00лв.
Промоционална цена за 1 бр. Промо цена
62.90лв.
Цена на място в нашия магазин Цена на място
59.90лв.

Алкохолно съдържание: 40%

Разфасовка: 1000 ml

Опаковка: кутия

Съд: бутилка

Бранд: Jack Daniel's

Произход: САЩ

10808

Product thumb
Jack Daniel's McLaren Formula 1 Team 2023 Edition 1000 ml
Цена на място в нашия магазин5990лв.6290лв. 7500лв.

Основна информация

  • Бранд:Jack Daniel's
  • Серия:2023 Edition
  • Тип:Тенеси уиски
  • Държава:САЩ

Характеристики

  • ABV:40%
  • Разфасовка: 1000 ml

Описание

Линчбърг, Тенеси (13 септември 2022 г.) – Jack Daniel's и McLaren Racing обявиха днес многогодишно партньорство, което прави Jack Daniel's Tennessee Whiskey официален партньор на отбора на McLaren Formula 1 от 2023 г. Jack Daniel's има над 155-годишно наследство в изработката уиски и ще влезе във Формула 1 за първи път с McLaren, за да развие глобалното си присъствие и да достигне до нови потребители. 


„Навлизането в бързо развиващия се свят на Формула 1 с McLaren Racing съвпада идеално с нашата визия да направим Jack Daniel's най-емблематичната марка спиртни напитки в световен мащаб,“ каза София Анджелис, старши вицепрезидент на Jack Daniel's, глобален управляващ директор. „Jack Daniel's и McLaren Racing винаги са били смели, уверени марки и ние сме развълнувани от платформата, която това партньорство представя за Jack Daniel's и McLaren, за да пренесе нашето послание за отговорно пиене на нова аудитория и да ангажира фенове по целия свят.“


Маркировката на Jack Daniel's ще бъде изобразена върху носа на колите на McLaren 2023 F1, както и върху гащеризоните на пилотите и шлемовете на екипажа в бокса. McLaren и Jack Daniel's ще бъдат домакини на различни събития и медийни и гостоприемни програми през сезон 2023 F1. Двете марки също ще си сътрудничат за разработването на тематични програми на McLaren и Jack Daniel's в търговски обекти, както и за създаване на персонализирани маркетингови и рекламни кампании, включително специално издание на бутилка на избрани пазари през 2023 г. 


„Развълнувани сме да приветстваме Jack Daniel's в екипа на McLaren F1“, каза Зак Браун, главен изпълнителен директор на McLaren Racing. „Заедно ще се стремим да достигнем до нови аудитории, както и да организираме заедно различни събития. 2023 е важна година за McLaren, тъй като отбелязваме нашия 60-ти рожден ден и сме развълнувани да празнуваме с емблематична марка като Jack Daniel's до нас.“

ОТНОСНО MCLAREN RACING

McLaren Racing е основана от новозеландския състезател Брус Макларън през 1963 г. Отборът участва в първото си състезание във Формула 1 през 1966 г., оттогава Макларън е спечелил 20 световни шампионата във Формула 1, повече от 180 големи награди на Формула 1, Индианаполис 500 три пъти, и 24-те часа на Льо Ман при първия си опит. 


Отборът се състезава в Световния шампионат на FIA Формула 1 с Ландо Норис и Даниел Рикиардо, в NTT INDYCAR Series с пилотите на Arrow McLaren SP Пато О'Уорд и Феликс Розенквист и в Extreme E Championship с Ема Гилмор и Танер Фуст. McLaren ще се състезава в сезон 9 на световния шампионат на FIA Formula E през 2022/23.


McLaren беше първият отбор във F1, който получи стандарта Carbon Trust през 2010 г. и го поддържа оттогава на всеки две години, последно през февруари 2021 г. Отборът беше и първият във F1, който получи наградата за акредитация за устойчивост на FIA на ниво от три звезди през 2013 г. като част от рамката за екологично сертифициране на FIA, преди да стане страна по ангажимента на ООН „Спорт за действия в областта на климата“ през 2021 г.

ОТНОСНО JACK DANIEL'S

Официално регистрирана от правителството на САЩ през 1866 г. и базирана в Линчбърг, Тенеси, дестилерията Jack Daniel е първата регистрирана дестилерия в Съединените щати и е в Националния регистър на историческите места. Jack Daniel's е производител на световноизвестното Jack Daniel's Old No. 7 Tennessee Whisky, Gentleman Jack Double Mellowed Tennessee Whisky, Jack Daniel's Single Barrel Tennessee Whisky, Jack Daniel's Tennessee Honey, Jack Daniel's Tennessee Fire, Jack Daniel's Tennessee Apple, Jack Daniel's Tennessee Rye, Jack Daniel's Sinatra Select и Jack Daniel's Country Cocktails. Днес Jack Daniel's е истинска световна икона, намираща се в повече от 170 страни по света и е най-ценната марка спиртни напитки в света, призната от Interbrand.


Моля, пийте отговорно.

Заповядайте в нашия нов шоурум

Очакват Ви много ниски цени!
Адрес: гр. София, ул. Градинарска 5А

Nokov and Son Showroom
Меню Любими 000.00 лв.