Продажби:+359 887 000 900

джин Rivage

Изчерпан
5289лв.

Алкохолно съдържание: 43%

Разфасовка: 500 ml

Съд: бутилка

Бранд: Rivage

Произход: Франция

10359

Product thumb
джин Rivage
5289лв.

Основна информация

  • Бранд:Rivage
  • Държава:Франция

Характеристики

  • ABV:43%
  • Разфасовка: 500 ml

Описание

Отразяващ зашеметяващия френски морски пейзаж, това е джин, пълен с автентични растителни продукти от бреговете на Ла Рошел, напоен с френска гроздова вода-де-ви. Джинът Godet Rivage черпи отличителния си вкус от пъпка на атлантически бор, боров сок, скален самфир, розмарин, копър, босилек, ангелика, копър и грейпфрут, всички местни източници от западния бряг на Франция. Студена и бавна инфузия в продължение на два дни във винен спирт, преди да се подложи на необичайна филтрация през черупки от стриди. След филтриране, след това се редестилира в меден съд, преди да се намали до 43% и да се бутилира. 

Основан през 1782 г., Godet Cognac се нарежда сред най-старите къщи за коняк. Семейство Годет е базирано в морския град и бивш търговски център Ла Рошел в продължение на 400 години и от самото начало на производството на коняк те играят важна роля в усъвършенстването на тази култура. Коняк Godet е в ръцете на едно и също семейство от 15 поколения, които са поставили традицията и съвършенството в сърцето на своя бизнес. Godet е и един от малкото производители на коняк, които се фокусират върху отглеждането и използването на сорта грозде Folle Blanche, оригиналното грозде на коняк, което използват за своята спиртна основа. 

Експертизата на семейство Годет в винопроизводството и дестилирането води до изключителен джин, ликьор и уиски, както и коняк - отлично състояние за семейна компания. Днес бизнесът се ръководи от президента на Godet Жан-Жак Годе, подпомаган от тримата му сина Жан Едуард, Максим и Сирил.

Представяне на бутилката

Зашеметяващият дизайн на бутилката със сигурност ще привлече вниманието на всеки любител на духовете, оформена като стара аптекарска бутилка и покрита със запушалка от естествено дърво. Многоцветен, модерен обвиващ се дизайн в зелено, синьо, розово и златисто напомня на естествените морски ботанически продукти, използвани за направата на този джин. Това би било чудесен подарък за всеки любител на джин. 

Заповядайте в нашия нов шоурум

Очакват Ви много ниски цени!
Адрес: гр. София, ул. Градинарска 5А

Nokov and Son Showroom
Меню Любими 000.00 лв.