Продажби:+359 887 000 900
Промо пакет -16%
359лв. 429лв.
Цена за 1 бр. на дребно Базова цена
4.29лв.
Цена за 1 бр. на едро: 1 бр. в Кашон Цена за 1 бр. в Кашон
12 броя в Кашон
3.59лв.

Разфасовка: 750 ml

Съд: стъклена бутилка

Бранд: S.Bernardo

Произход: Италия

9995

Product thumb
S.Bernardo Frizzante 750 ml
359лв. 429лв.

Основна информация

  • Бранд:S.Bernardo
  • Държава:Италия

Характеристики

  • Разфасовка: 750 ml

Описание

Целта на S.Bernardo е ясна: Да развива и налага марката в Ho.Re.Ca канала, запазвайки околната среда и нейната стабилност. Заедно с останалите компании от Montecristo Group, S.Bernardo подобрява качеството на продуктите си, прави иновации и се разширява на европейските и международните пазари, развивайки собствени и ко – брандирани марки.
   Комуникацията на S.Bernardo дебютира с поглед към света на изкуството и дизайна, като през 1926 творческата концепция и дизайн се поверяват на известния художник Leonetto Cappiello. През 1930 компанията поставя задача за идея и дизайна на етикети и форма на бутилка на много известни художници от Торино и Пиемонт. Избират да си сътрудничат с Ugo Nespolo, създател на “Il Tappo”, творение, създадено да се превърне в друга бранд икона. Товратната точка в дизайна на S.Bernardo настъпва през 1994, с въвеждането на стъклената бутилка, създадена от Giorgetto Giugiaro, екслузивно предназначена за ресторанти.
   В допълнение към изворът Rocciaviva, намиращ се в района наГаресио и Ормеа(Северна Италия), S.Bernardo бутилира води и от изворите Ulmeta и Arcobaleno, Приморските Алпи, в горната част на долината Tanaro. Между 1200/1600 метра надморска височина.   
  S.Bernardo подписва първия манифест за спираловидна икономика, модел, който има за цел да бъде еволюция на кръговратната икономика: при всеки цикъл стоките не само се използват повторно, но придобиват стойност. Това се случва какво при отглеждането на охлюви (от които Helix spark бе роден), така и с нашата вода, чиито контейнери за рециклируемо стъкло се превръщат в произведения на изкуството. 
   *Защо да пиете S. Bernardo:

  • Подпомага бъбреците в обменния процес
  • Не е тежък: можете да пиете колкото искате
  • Подпомага елиминирането на пикочната киселина
  • Препоръчва се при диета с ниско съдържание на натрий
  • Препоръчва се за хранене на бебета

 

 

Заповядайте в нашия нов шоурум

Очакват Ви много ниски цени!
Адрес: гр. София, ул. Градинарска 5А

Nokov and Son Showroom
Меню Любими 000.00 лв.