Продажби:+359 887 000 900

The Illusionist Dry Gin 500 ml

6533лв.

Алкохолно съдържание: 45%

Разфасовка: 500 ml

Съд: бутилка

Бранд: The Illusionist

Произход: Германия

12362

Product thumb
The Illusionist Dry Gin 500 ml
6533лв.

Основна информация

  • Бранд:The Illusionist
  • Държава:Германия

Характеристики

  • ABV:45%
  • Разфасовка: 500 ml

Описание

100% ОРГАНИЧЕН. РЪЧНА ИЗРАБОТКА

ПРЕЗ 2015 г. Тим заедно с Макс концептуализираха нов джин: тъмносин джин, характеризиращ се с отчетливо плодово и флорално тяло, гарнирано с отличителен привкус. Когато се комбинира с тоник, иначе кралско синият цвят претърпява естествена реакция, за да се превърне в нежна розова смес. И с това се роди The Illusionist Dry Gin.

Като нов на сцената, джинът се представя само в избран брой барове и бързо се превръща в малката тайна в гастрономията на Мюнхен. Сега той се грижи за по-голям мащаб от ежедневни запомнящи се преживявания в цяла Германия и съседните пазари.

Разгадайте тайната на Illusionist Dry Gin – тъмносин джин, който омагьосва и пренася джин ентусиастите в царството на изключително майсторство, първокласни растителни продукти и докосване на магия. Смесете с Tonic и наблюдавайте как цветът се трансформира в нежно розово.

СУХИЯТ ДЖИН ILLUSIONIST съчетава влияния от цял ​​свят. Флорален. Плодов. Неочаквано. „Нефилтриран“ джин, съставен от земно топли черупки от индийско орехче, цитрусови елементи и смесени с корени от женско биле. Общо 16 растения се комбинират, за да осигурят мек и ненатрапчив вкус въпреки 45% алкохолно съдържание. Всички растения са органични, включително суровият алкохол, което прави сухия джин Illusionist напълно сертифициран органичен.

Често е лесно да приемем за даденост внимателното внимание, което полагаме при избора на нашите изцяло органични съставки, които дават живот на нашия уникално балансиран продукт. По същество това е деликатното допълване на аромат и вкус между нашите 16 ръчно подбрани съставки, които са толкова грациозно убедителни, отново и отново.

 

Заповядайте в нашия нов шоурум

Очакват Ви много ниски цени!
Адрес: гр. София, ул. Градинарска 5А

Nokov and Son Showroom
Меню Любими 000.00 лв.