Калве  - топ цени - Онлайн магазин за алкохол Ноков и Син

Калве

Цена
Цена
Цена дребно 15.59 лв.
Цена на едро 13.39 лв.
Прекрасен цвят сьомга. Плодови аромати на зрели ягоди и леки нюанси на масло от лешници. Вкусът е свеж. Плодов финал с нюанси на сладко от ягоди.
Цена дребно 54.49 лв.
Цена на едро 47.49 лв.
Вино с яркожълт цвят, със зеленикави оттенъци. Свеж и полодов нос в развитие, поради отлежаването в бъчви. Добър баланс между плодови аромати и киселини.

Жан-Мари Калвет е роден през 1799г. в селцето Тайн л`Хеймънт, което е част от значимия френски винарски район по долината на Рона. Страстта му към виното е осезаема и се превръща в негова съдба. Още от дете, предпочитал да помага в семейните лозя, вместо да си играе. На 19 годишна възраст реализира любовта си към виното, създавайки Calvet Company. Марката набира популярност с постоянство, качество и надеждност. Разпространена е в повече от 110 държави.

Вашият избор относно бисквитките на този сайт
Преглеждане и настройка
delivery-truck user share video-playerstopwatch plussuccesserrorsearcheditlikeidea starpicturehomemenusettingslike-1eyecontract trashcrossquestionsmartphone morealertflagadjust menu-1shoutminusmore-1pass faxbookmarkid-card fingerprintlockviewpass-1 holdbellattachopenshopping-cart shopping-cart-1