Фамий Кийо | Famille Quiot - топ цени - Онлайн магазин за алкохол Ноков и Син

Фамий Кийо

Цена
Цена
76.65 лв.
Наситен гранатен цвят. Нотки на череша, слива и боровинка с намек на виолетка и сушена роза. Продължителен, деликатен и добре заоблен финал.
50.40 лв.
Бледо жълт цвят, кристален и искрящ. Аромати на бели цветя, праскова и лимон. Изключително продължителен финал, плътно и сочно вино.
Цена дребно 109.49 лв.
Цена на едро 89.49 лв.
Жив рубинен цвят. Аромати на зрели череши, сливи и подправки, с нотки на горчива череша и компот от червени плодове. 
44.10 лв.
Искрящ рубинено червен цвят. Нотки на тост, кафе, карамфилово дърво, свежи горски и билкови аромати. Живо и изискано, с копринени нотки на малини и череши, подчертани от пикантни киселини. Деликатен дъбов финал.
34.65 лв.
Приятен пурпурно-червен цвят. Откровено на нос вино със свежи нотки на червени плодове. Зрелите червени плодове в устата кореспондират с аромата.
18.90 лв.
Интензивен рубинено-червен цвят. Доминират аромати на ягоди, френско грозде и боровинки. Пивко и добре балансирано в устата, деликатно и плодово вино.
18.90 лв.
Прекрасен розов цвят. Очарователни нотки на ягодови листа. Добре балансирано, пивко вино с цветист привкус и изобилен послевкус.
19.95 лв.
Нотки на праскова, майски цветове, мед и елегантно ухание на нарцис.
19.95 лв.
Комплексен плодов аромат. В резултат на отлежаването, виното разкрива вкус на виолетки, канелен хляб и липов чай, последвани от развиващи се минерални тонове. Плътно и сочно в устата.
23.10 лв.
Ярък цвят Сьомга. Аромати на горски плодове (ягоди, френско грозде), сливи, бели череши. В устата изпъква типичната за тероара минералност.
12.29 лв.
Ярък цвят Сьомга. Аромати на горски плодове (ягоди, френско грозде), сливи, бели череши. В устата изпъква типичната за тероара минералност.
18.69 лв.
Цвят Сьомга. Аромат на ягоди и червени горски плодове. Жизнено, пищно и свежо вино с плодов вкус.
10.96 лв.
Цвят Сьомга. Аромат на ягоди и червени горски плодове. Жизнено, пищно и свежо вино с плодов вкус.
15.75 лв.
Дълбок червен цвят с голям интензитет. На нос доминират червени плодове (касис и къпина). В устата е меко и свежо с добра танинова структура, която става по-гладка през месеците.
9.35 лв.
Цветът е тъмно червен с пурпурни оттенъци. Обещаващ аромат на червени и черни горски плодове, елегантни танини и продължителен финал.
9.35 лв.
Това многопластово розе разкрива аромати на ягоди и сметана в комбинация с намек за британски сладки. В устата е свежо, с разкошен финал. 

 

delivery-truck user share video-playerstopwatch plussuccesserrorsearcheditlikeidea starpicturehomemenusettingslike-1eyecontract trashcrossquestionsmartphone morealertflagadjust menu-1shoutminusmore-1pass faxbookmarkid-card fingerprintlockviewpass-1 holdbellattachopenshopping-cart shopping-cart-1