Изба Ла Бом - топ цени - Онлайн магазин за алкохол Ноков и Син

Изба Ла Бом

Цена
Цена
Цена дребно 24.69 лв.
Цена на едро 20.99 лв.
Виното ни изкушава първо с фините си зелено златисти нюанси и прекрасна дълбочина. 
Цена дребно 24.69 лв.
Цена на едро 20.99 лв.
Виното привлича с искрящ жълт цвят със златисти акценти. Долавят се цитрусови аромати и нотки на нектарини. Вкусът е свеж и плодов с нотки на ванилия и печени бадеми.Подходящо за сервиране с миди и риба на скара, птиче месо и свежи сирена.
Цена дребно 24.69 лв.
Цена на едро 20.99 лв.
Дълбок лилаво червен цвят. Много експресивен нос с аромати на диви ягоди и мента. Небцето е меко и плодово. Подходящо в компанията на агнешко, печени червени меса и зрели сирена.
Цена дребно 24.69 лв.
Цена на едро 20.99 лв.
Отличава се с наситен червен цвят с виолетови нотки. Носът е характерен с аромат на зрели червени плодове, черен пипер, боровинки и виолетки. Небцето е меко и плодово с копринени танини.Подходяща компания за печени червени меса, патешко и зрели сир
Цена дребно 24.69 лв.
Цена на едро 20.99 лв.

Изба Domaine De La Baume, се намира между Béziers и средновековния град на Pézenas, в центъра на най-големите лозарските площи в света. През 1882г. Жан Пол Старши поема винарна Ла Бом, която преминава през трудни времена. С помощта на синовете си, за 20 год. той успява да възстанови 100 хектара лозя, да изнесе продукцията си в чужбина и да открие магазин в Париж през 1900 г. 
Историята на избата и тероара Домейн Ла Бом продължава и до днес, и произвежда автентични вина за истинските ценители на виното. През последните 5 години, избата е спечелила над 50 медала на международни изложения, включително Syrah “Jeunesse” 2009, в категорията “The World’s Best Syrah in 2010”.

 

Вашият избор относно бисквитките на този сайт
Преглеждане и настройка
delivery-truck user share video-playerstopwatch plussuccesserrorsearcheditlikeidea starpicturehomemenusettingslike-1eyecontract trashcrossquestionsmartphone morealertflagadjust menu-1shoutminusmore-1pass faxbookmarkid-card fingerprintlockviewpass-1 holdbellattachopenshopping-cart shopping-cart-1