изба Ожие - топ цени - Онлайн магазин за алкохол Ноков и Син

изба Ожие

Цена
Цена
21.99 лв.
Цвят: Чисто златна слама 
72.79 лв.
Цветът е красиво златисто жълто с красиви зелени отражения. Носът, който веднага изразява красива типичност, развива фини аромати на бели плодове (ябълка, круша), портокалов цвят, анасон и захаросан лимон.

Търпение, ноу-хау (Ноу – хау представлява знания, умения и опит, които могат да бъдат материализирани в документи, чертежи и други),  наблюдение и интуиция са основни качества, за да се създават нашите вина. Нашият екип сподели, този успех и превъзходство, базиран на вече 150 годишен опит. Този страстен стремеж за правене на вина от долината Рона е роден в престижните лозя Châteauneuf - Du - Pape. Едни от най-великите и възрастни названия на Ожие са от долината Рона в най- древните и изби. Кот дю Рон " наследства " е засегната от личността и историята на Ожие , както и от отглеждането на винената площ на Côtes дю Рон , където плодове , подправки и щедрост доминират.

Вашият избор относно бисквитките на този сайт
Преглеждане и настройка
delivery-truck user share video-playerstopwatch plussuccesserrorsearcheditlikeidea starpicturehomemenusettingslike-1eyecontract trashcrossquestionsmartphone morealertflagadjust menu-1shoutminusmore-1pass faxbookmarkid-card fingerprintlockviewpass-1 holdbellattachopenshopping-cart shopping-cart-1