Ла Шаблизиен | La Chablisienne - топ цени - Онлайн магазин за алкохол Ноков и Син

Ла Шаблизиен

Цена
Цена
25.80 лв.
Цветът е бледо жълт, със зелени оттенъци
69.00 лв.
Светло жълт цвят. Блестящо и кристално вино. Комплексен и интензивен букет, бели плодове и подправки. Много дълъг финал. Вино, показващо тероара си. Страхотен потенциал за отлежаване.
58.00 лв.
Сламено жълт, блестящ цвят с забележими зелени нюанси. Букет на бели цветя, доминира цвят орлови нокти, който се развива и се появяват аромати на гъби. 

Началото на историята датира от 1923, когато група винопроизводители, изправени пред икономическата криза на времето, се обединяват под лидерството на Аб Балитран, за да основат кооперативна винарна в Бургундия, в сърцето на Шабли, за да продават своите вина. До средата на 1950, членовете доставяли вината си на Ла Шаблизиен, кооперативът, който се грижел за производството и продажбите на едро на винения пазар.

Постепенно, в желанието да изградят и създадат свой собствен стил, в Ла Шаблизиен решили да прибират директно реколтата, като по този начин имали пълен контрол по време на винификацията. Тази политика продължава и до днес. Винопроизводителите и техническият персонал, работейки съвместно, усъвършенствали връзката между качеството на гроздето и климата, създаващи насоки за бъдещите лозя както и за узряването и отлежаването на вината.

Ла Шаблизиен, все още пропита с това пионерско управление, продължава да среща широко обхватните предизвикателства в лозарството, във винификацията, в човешките ресурси и в продажбите. Това е най-щателна работа на един и всички в комбинация, чрез която се раждат вината и в течение на времето достигат своето великолепие.

delivery-truck user share video-playerstopwatch plussuccesserrorsearcheditlikeidea starpicturehomemenusettingslike-1eyecontract trashcrossquestionsmartphone morealertflagadjust menu-1shoutminusmore-1pass faxbookmarkid-card fingerprintlockviewpass-1 holdbellattachopenshopping-cart shopping-cart-1