узо Dimino

цена на дребно
16.99 лв.
цена за 1 бр. в Кашон
15.29 лв.
  • узо Dimino m1


700 ml
2 бр. x 700 ml
140 %
Гърция

Узо Димино е двумесечно отлежал продукт от 100% дестилат, без добавена захар. Описва се като нежен и заоблен, с пълен и дълготраен вкус, с интензивно присъствие на анасон и кристална чистота, която оставя непрестанно усещане на небцето.

Сърцето на узо дестилата на Димино отлежава два месеца, допринасяйки за неговия уникален и стабилен вкус за върховна наслада. Всяка капка, достигаща до небцето, улавя точните количества аромати на семена и билки, отглеждани главно на остров Лесбос. Доминиращите аромати на анасон Lisvori, свежестта на цитрусовите плодове, пикантността на джинджифила, солта от солниците в Kalloni са съюзници за забавяне на дестилационното кипене, пропити със страст, любов и други малки тайни щрихи, завършват платното на узо „Димино „Това любимо узо се препоръчва с предястия, оставяйки главата ви чиста на следващия ден.

Простият дизайн на бутилката намеква за простотата на гръцката „национална напитка“. Зеленият фон на етикета символизира ароматните растения на лесбийската земя, дестилирани за нейното производство, докато илюстрацията на традиционната мед все още допълва идентичността на традиционния производствен процес.
Как да сервирате вашето Узо Димино

Сервирайте Узо Димино със студена вода (50-50) в малка чаша и добавете кубчета лед!

Наслади се!

цена за 1 бр. лв.
delivery-truck user share video-playerstopwatch plussuccesserrorsearcheditlikeidea starpicturehomemenusettingslike-1eyecontract trashcrossquestionsmartphone morealertflagadjust menu-1shoutminusmore-1pass faxbookmarkid-card fingerprintlockviewpass-1 holdbellattachopenshopping-cart shopping-cart-1