Продажби:+359 887 000 900

Pernod Absinthe 700 ml

Наличен
5759лв.

Алкохолно съдържание: 68%

Разфасовка: 700 ml

Съд: бутилка

Бранд: Pernod

Произход: Франция

733

Product thumb
Pernod Absinthe 700 ml
5759лв.

Основна информация

  • Бранд:Pernod
  • Държава:Франция

Характеристики

  • ABV:68%
  • Разфасовка: 700 ml

Описание

"""Име: Pernod Absinthe France 
Алкохолно съдържание: 68%
Описание:
Pernod Absinthe се прави от разнообразни растения, включително и известният пелин, превърнал се в извор на вдъхновение за много художници и поети и радвал се на огромна популярност както във Франция, така и в останалата част на Европа.
Държава: Франция
Подробности за производителя: Pernod SA, Thuir, France
Съвети за консумация: Може да му се насладите по традиционния начин като сипвате вода върху бучка захар или просто го разредите с ледена вода. Pernod Absinthe е също любима съставка за коктейли на много бармани.
Green Beast:
20мл Pernod Absinthe, 20мл захарен сироп, 20мл прясно изцеден сок от лайм, 80мл студена вода. Няколко резенчета краставица.

Съставки на продукта: Традиционна рецепта за дестилация. Съдържа анасон, пелин (Artemisia Absinthium) и ароматни растения.
История на продукта:
През 1805 Henri-Louis Pernod създава първата дестилерия за абсент в Понтарлие, Франция. От първата дестилерия Maison Pernod-Fils до скандалната забрана на абсент, от Бел Епок (La Belle Epoque) до преоткриването на оригиналната рецепта, богатата история на Pernod обхваща повече от два века. Почти век след забраната му и след две години в проучвания, Pernod обновява дестилерията си в Thuir и възвръща оригиналната рецепта, вдъхновена от ръкопис от XIX век.
""" 
 

Заповядайте в нашия нов шоурум

Очакват Ви много ниски цени!
Адрес: гр. София, ул. Градинарска 5А

Nokov and Son Showroom
Меню Любими 000.00 лв.