бърбън Джим Бийм 700мл Девилс кът

ИЗЧЕРПАН
43.01 лв.
  • бърбън Джим Бийм 700мл Девилс кът m1

Изчерпано количество700 ml
45 %
Кентъки

Патентован процес, извлича заключеното в дървото на бъчвите уиски, което се смесва с шест годишен Jim Beam. Резултатът е силен, висококачествен бърбън с тъмен цвят, аромат и характер.

Тип Бъчви: нови бъчви от бял дъб, предварително обгорени
Цвят: тъмен кехлибар
Аромат: дъбов, с нотка на сладка ванилия и карамел
Вкус: плътен, с наситен дъбов и ванилов привкус
Завършек: продължителен, мек и леко сладък

Jim Beam Devil's cut е нов, уникален бърбън с богат, съблазнителен и плътен вкус - за моментите, когато сте готови да се отдадете на изкушение.

"Angels' share" (делът на ангелите) - от векове насам ангелите взимат своя дял от най-предпочитания бърбън в света. Това е безценна течност, която в процеса на отлежаване се изпарява и отлита от бъчвите.

"Devil's cut" (делът на Дявола) е бърбънът, пропил се в дървото на дъбовите бъчви и останал заключен... до този момент. Jim Beam за пръв път успя да го освободи след 6 години отлежаване!

delivery-truck user share video-playerstopwatch plussuccesserrorsearcheditlikeidea starpicturehomemenusettingslike-1eyecontract trashcrossquestionsmartphone morealertflagadjust menu-1shoutminusmore-1pass faxbookmarkid-card fingerprintlockviewpass-1 holdbellattachopenshopping-cart shopping-cart-1