бренди Black Sea Gold XO 33 YO

цена на дребно
35.89 лв.
цена за 1 бр. в Кашон
30.49 лв.
  • бренди Black Sea Gold XO 33 YO m1


200 ml
6 бр. x 200 ml
42 %
Юни Блан,димят,Ркацители

Винено бренди, произведено по класическа технология от винен дестилат, отлежал над 33 години в дъбови бъчви. Откроява се с уникален златисто-кехлибарен цвят, запомнящ се комплексен аромат, съчетаващ в себе си ванилия, карамел и смокини, изключителен вкус и незабравим финал. Бренди Черноморско Злато 33/ХО е печелило Златен медал три поредни години на Международното изложение Винария.
Произведеният от Юни Блан, Димят и Ракацители винен дестилат се прехвърля в транспортни бъчви от странджански дъб с обем от 450 до 600 литра, където в продължение на 30-37 години развива различни аромати и вкусове. Следва купажиране на винени дестилати от различни години, целящо постигане на желания вкус. Полученият винен дестилат, чиято средна възраст е 33 години, се прехвърля в лагерни бъчви с обем 10 тона също от странджански дъб, където купажът лагерува в продължение на година и половина и придобива баланс и хармония.

цена за 1 бр. лв.
delivery-truck user share video-playerstopwatch plussuccesserrorsearcheditlikeidea starpicturehomemenusettingslike-1eyecontract trashcrossquestionsmartphone morealertflagadjust menu-1shoutminusmore-1pass faxbookmarkid-card fingerprintlockviewpass-1 holdbellattachopenshopping-cart shopping-cart-1