Продажби:+359 887 000 900

The Botanist 22 700 ml

6999лв.

Алкохолно съдържание: 46%

Разфасовка: 700 ml

Съд: бутилка

Бранд: The Botanist

Произход: Шотландия

3945

Product thumb
The Botanist 22 700 ml
6999лв.

Основна информация

  • Бранд:The Botanist
  • Държава:Шотландия

Характеристики

  • ABV:46%
  • Разфасовка: 700 ml

Описание

Ботанисте първият и единствен сух джин от о.Айла, Шотландия. Произвежда се в дестилерия Брухлади в т.нар казани "Грозната Бети" чрез бавна дестилация.Процесът отнема 17 часа под 0,2 бара налягане, четири пъти повече от необходимото време за дестилация на уиски. Съдържа 22 билки и цветове , част от които са ябълкова мента, лайка, бъз. горски цветя, див пелин, червена детелина, водна мента, бяла детелина, мащерка, градински чай и други.

Тяло: духът е като сатен, леко се плъзга по небцето, като на никой джин, който досега сте опитвали. Един напълно съблазнителен опит.
Нос: Ароматите направо експлодират. Сякаш попълват сетивата, като метеорити от мирис, направо се взривяват в чашата. 
Деликатен ментол, ябълкова мента, пролетни гористи местности, хвойна, кориандър с полутонове на анасон , лимон и портокалови кори, букет от летни цветя на Махира, мед от магарешки бодил, кокос, дива мента и летни ливади.
Вкус: Вкусът е богат и мек; хладно за влизане след като достига гърба небцето, можете да усетите топлината и абсолютна чистота на бавно бърза дестилация. Това е омаен, прекрасен и луксозен джин; неговата цитрусова свежест вълнува и стимулира вкусовите рецептори, което ви позволява да изпитате един звезден-взрив от вкусове, тъй като те се взривят в небцето.

 

Заповядайте в нашия нов шоурум

Очакват Ви много ниски цени!
Адрес: гр. София, ул. Градинарска 5А

Nokov and Son Showroom
Меню Любими 000.00 лв.