Уиски Синглетон -10%

джин Ботанист 22 700мл

НА СКЛАД
62.70 лв.
  • джин Ботанист 22 700мл m1
46 %
700 ml
Айла

Първият и единствен джин произвеждан на остров Айла.
Съдържа 22 вида билки, които се берат ръчно. Девет от тях са класически и добре познати на потребителите - кориандър, кора от перуника, мащерка и т.н. 
Ботанист е джин с пластова сложност. 
Първата дестилация трае 17 часа. Резултатът: висока степен на отличителност, комплекс, флоралeн джин с изключително покритие и безупречен произход. 
Тяло: духът е като сатен, леко се плъзга по небцето, като на никой джин, който досега сте опитвали. Един напълно съблазнителен опит.
Нос: Ароматите направо експлодират. Сякаш попълват сетивата, като метеорити от мирис, направо се взривяват в чашата. 
Деликатен ментол, ябълкова мента, пролетни гористи местности, хвойна, кориандър с полутонове на анасон , лимон и портокалови кори, букет от летни цветя на Махира, мед от магарешки бодил, кокос, дива мента и летни ливади.
Вкус: Вкусът е богат и мек; хладно за влизане след като достига гърба небцето, можете да усетите топлината и абсолютна чистота на бавно бърза дестилация. Това е омаен, прекрасен и луксозен джин; неговата цитрусова свежест вълнува и стимулира вкусовите рецептори, което ви позволява да изпитате един звезден-взрив от вкусове, тъй като те се взривят в небцето.

 

62.70 лв.

Разгледайте още