Продажби:+359 887 000 900

Brockman's Premium 500 ml

-30%
3149лв. 4499лв.

Алкохолно съдържание: 40%

Разфасовка: 500 ml

Съд: бутилка

Бранд: Brockman's

Произход: Великобритания

Описание

Уникалната рецепта на Brockmans от естествено отгледани ароматни растителни продукти се накисват в чист зърнен спирт за много часове, за да освободят естествените си масла и аромати. По-традиционните нотки на джин се съчетават с освежаващо влияние на цитрусови плодове и ароматни горски плодове. Българският кориандър играе своята роля, осигурявайки ароматна, джинджифилова връхна нотка. Това се съчетава идеално с меките и заоблени хармонии на боровинки и къпини, като всичко това е подкрепено от долната нотка на тоскански плодове от хвойна. Суха, горчиво-сладка кора от валенсиански портокал удължава по-дълбоките тонове и придава интензивно гладък завършек.

След това Brockmans бавно се дестилира в 100-годишен традиционен меден дестилатор, където улавяме сърцето на дестилацията на джин. Отличителните нотки на джин, извлечени от уникалната рецепта на Brockmans, доставят изискан, интензивно гладък джин, с уникално дефиниращо чувствено вкусово изживяване.
Ненадминатият вкус на този красиво приготвен джин може да се наслаждава просто чист върху лед. Той е освежаващо различен, когато се сервира с тоник или джинджифил ейл. За миксолозите сред нас той отваря цял свят от нови вкусови изживявания, когато се смесва с джин коктейли.

Заповядайте в нашия нов шоурум

Очакват Ви много ниски цени!
Адрес: гр. София, ул. Градинарска 5А

Nokov and Son Showroom
Меню Любими 000.00 лв.
Нагоре