джин Brockman's Premium

-30%
31.49 лв. 4499 лв.
  • джин Brockman's Premium m1

*Промоцията важи до изчерпване на наличните количества500 ml
40 %
Великобритания

Уникалната рецепта на Brockmans от естествено отгледани ароматни растителни продукти се накисват в чист зърнен спирт за много часове, за да освободят естествените си масла и аромати. По-традиционните нотки на джин се съчетават с освежаващо влияние на цитрусови плодове и ароматни горски плодове. Българският кориандър играе своята роля, осигурявайки ароматна, джинджифилова връхна нотка. Това се съчетава идеално с меките и заоблени хармонии на боровинки и къпини, като всичко това е подкрепено от долната нотка на тоскански плодове от хвойна. Суха, горчиво-сладка кора от валенсиански портокал удължава по-дълбоките тонове и придава интензивно гладък завършек.

След това Brockmans бавно се дестилира в 100-годишен традиционен меден дестилатор, където улавяме сърцето на дестилацията на джин. Отличителните нотки на джин, извлечени от уникалната рецепта на Brockmans, доставят изискан, интензивно гладък джин, с уникално дефиниращо чувствено вкусово изживяване.
Ненадминатият вкус на този красиво приготвен джин може да се наслаждава просто чист върху лед. Той е освежаващо различен, когато се сервира с тоник или джинджифил ейл. За миксолозите сред нас той отваря цял свят от нови вкусови изживявания, когато се смесва с джин коктейли.

-30%
31.49 лв. 4499 лв.
delivery-truck user share video-playerstopwatch plussuccesserrorsearcheditlikeidea starpicturehomemenusettingslike-1eyecontract trashcrossquestionsmartphone morealertflagadjust menu-1shoutminusmore-1pass faxbookmarkid-card fingerprintlockviewpass-1 holdbellattachopenshopping-cart shopping-cart-1