джин Rivage

41.19 лв.
  • джин Rivage m1


500 ml
43 %
Франция

Око: Едва има слама.

Нос: Като океански бриз. Свеж и съживяващ, с ясни морски билкови нотки, подчертани от сладък грейпфрут. 

Вкус: Донякъде сух и дървесен, благодарение на включването на бор и розмарин. Соленият самфир пробива с цитрусовите плодове, за да завърши с дълга, ярка нотка. 

Джин Godet Rivage: Истински вкус на Ла Рошел

Отразяващ зашеметяващия френски морски пейзаж, това е джин, пълен с автентични растителни продукти от бреговете на Ла Рошел, напоен с френска гроздова вода-де-ви. Джинът Godet Rivage черпи отличителния си вкус от пъпка на атлантически бор, боров сок, скален самфир, розмарин, копър, босилек, ангелика, копър и грейпфрут, всички местни източници от западния бряг на Франция. Студена и бавна инфузия в продължение на два дни във винен спирт, преди да се подложи на необичайна филтрация през черупки от стриди. След филтриране, след това се редестилира в меден съд, преди да се намали до 43% и да се бутилира. 

Основан през 1782 г., Godet Cognac се нарежда сред най-старите къщи за коняк. Семейство Годет е базирано в морския град и бивш търговски център Ла Рошел в продължение на 400 години и от самото начало на производството на коняк те играят важна роля в усъвършенстването на тази култура. Коняк Godet е в ръцете на едно и също семейство от 15 поколения, които са поставили традицията и съвършенството в сърцето на своя бизнес. Godet е и един от малкото производители на коняк, които се фокусират върху отглеждането и използването на сорта грозде Folle Blanche, оригиналното грозде на коняк, което използват за своята спиртна основа. 

Експертизата на семейство Годет в винопроизводството и дестилирането води до изключителен джин, ликьор и уиски, както и коняк - отлично състояние за семейна компания. Днес бизнесът се ръководи от президента на Godet Жан-Жак Годе, подпомаган от тримата му сина Жан Едуард, Максим и Сирил.

Представяне на бутилката

Зашеметяващият дизайн на бутилката със сигурност ще привлече вниманието на всеки любител на духовете, оформена като стара аптекарска бутилка и покрита със запушалка от естествено дърво. Многоцветен, модерен обвиващ се дизайн в зелено, синьо, розово и златисто напомня на естествените морски ботанически продукти, използвани за направата на този джин. Това би било чудесен подарък за всеки любител на джин. 

41.19 лв.
delivery-truck user share video-playerstopwatch plussuccesserrorsearcheditlikeidea starpicturehomemenusettingslike-1eyecontract trashcrossquestionsmartphone morealertflagadjust menu-1shoutminusmore-1pass faxbookmarkid-card fingerprintlockviewpass-1 holdbellattachopenshopping-cart shopping-cart-1