джин Малфи 700мл Роза

54.98 лв.
  • джин Малфи 700мл Роза m1
41 %
700 ml
Италия

Malfy Gin Rosa се присъединява към успешната гама на италианската марка и впечатлява особено феновете на пенливите грейпфрут и ревен. На пръв поглед ярката розе не ви пуска - Малфи Джин Роза е истински очен наблюдател.Но тук не се развалят само очите. Италианските плодове от хвойна срещат сицилиански розови грейпфрути, узряващи недалеч от морето по средиземноморския бряг. Към това се добавя ароматен ревен, който заедно с още пет ботаника придава плодов, свеж вкус.

Според производителя се препоръчва да се наслаждавате на Malfy Gin Rosa по класическия начин върху скалите. Но можете да изпробвате и различни вариации на коктейли. Какво ще кажете за Роза Мартини? Разклатете джина и леда в шейкър, докато всичко се охлади с лед и след това добавете тире от италиански вермут. 

Сервирайте всичко в чаша за мартини с липа жар - цинцин!

54.98 лв.
delivery-truck user share video-playerstopwatch plussuccesserrorsearcheditlikeidea starpicturehomemenusettingslike-1eyecontract trashcrossquestionsmartphone morealertflagadjust menu-1shoutminusmore-1pass faxbookmarkid-card fingerprintlockviewpass-1 holdbellattachopenshopping-cart shopping-cart-1