джин Whitley Neill Quince

5.59 лв.
  • джин Whitley Neill Quince m1


50 ml
4 %
Англия

Ароматът на пресни костилкови плодове се появява веднага, нежно последван от нотки на хвойна и цитрусови кори. Отличителният аромат на дюля доминира небцето, отстъпвайки място на сладостта на кайсии и праскови, с дълъг, плодов финал, който се разкрива в портокалови цветове и пикантни грейпфрути.

Вкусът към приключенията и откритията преминава през всичките осем поколения на родословното дърво на Уитли Нийл. Така че не трябва да е изненада, че в началото на века Фредерик Нийл се оказва на пътешествие из Персия, където открива набор от екзотични плодове, билки и подправки, за да добави вдъхновение към колекцията от рецепти за джин на семейство Грийнал Уитли. Докато беше там, той беше изненадан да открие плодове от дюля, растящи в древните планини. 

И това е безпогрешният сладък вкус на турска дюля, смесен с опияняващ микс от персийски билки и подправки, който придава на Whitley Neill Quince Gin неговия отличителен, съблазнителен вкус.

 Ръчно изработен джин с изключително качество, с вкус, който е толкова богат, колкото и неговите предци.

5.59 лв.
delivery-truck user share video-playerstopwatch plussuccesserrorsearcheditlikeidea starpicturehomemenusettingslike-1eyecontract trashcrossquestionsmartphone morealertflagadjust menu-1shoutminusmore-1pass faxbookmarkid-card fingerprintlockviewpass-1 holdbellattachopenshopping-cart shopping-cart-1