ликьор FuckOff Kamikaze

6.19 лв.
  • ликьор FuckOff Kamikaze m1
  • ликьор FuckOff Kamikaze m2


20 ml
15 %
Германия

В гамата на компанията има спиртни напитки, които са особено търсени в тематичната гастрономия, на партита или екстравагантни празници като карнавал или новогодишна нощ. Те придадоха особено значение на необичайното именуване на своите продукти. Fuckoff Vodka Kamikaze е ново творение с приключенско име и вкус. 

Fuckoff Kamikaze се прави от най-добрата водка, която разбира се е дестилирана няколко пъти и има високо ниво на чистота. След това към водката се добавят екстракти от лайм и аромат на горска дървесина за усъвършенстване. Резултатът е вълнуващ парти шнапс, който е парти хит не само заради вкуса си, но и заради бутилката си, украсена с череп и кръстосани кости. Fuckoff Kamikaze може да се пие направо или върху лед. Много е подходящ за коктейли и дълги напитки.

6.19 лв.
delivery-truck user share video-playerstopwatch plussuccesserrorsearcheditlikeidea starpicturehomemenusettingslike-1eyecontract trashcrossquestionsmartphone morealertflagadjust menu-1shoutminusmore-1pass faxbookmarkid-card fingerprintlockviewpass-1 holdbellattachopenshopping-cart shopping-cart-1