KAHLUA

33.99 лв.
  • KAHLUA  m1


1000 ml
20 %
Мексико

"Име: Kahlua Liqueur Mexico Original
Алкохолно съдържание: 20%
Описание:
Произхождайки от Мексико, Kahlúa се превърна в най-продаваният кафе-ликьор в света. От 1936 г. насам Kahlúa е символ на богато наследство, пълна хармония на разнообразие и цвят; нещо наистина уникално. Неговият дълбок кафяв цвят е привлекателен и дълбок. Kahlúa Original предлага примамливи аромати на горчиво кафе на зърна и печени кестени, заедно с многопластови аромати на черно кафе и сладко масло.

Държава: Мексико
Подробности за производителя:
Prusa Bottling Llc Fort Smtih, Ar

Съвети за консумация:
Kahlua Original е незаменима съставка в много култови коктейли и напитки, някои от които White Russian, Espresso Martini, Mind Eraser. С Kahlua Original една обикновена вечер се превръща в забавно и различно социално събитие.

Съставки на продукта: Захар, ром, екстракти от кафе
История на продукта:
Всички сме имали такива вечери, когато вашият приятел Стив ентусиазирано извиква „Нека да отворим бар!”. На другия ден всички се връщат към обичайната си работа. Историята на Kahlúa започва през 1936 г., когато четирима мъже си казали „хайде да го го пробваме това” и наистина се захванали. Едно от момчетата имало страхотна идея, двама от тях се занимавали със снабдяването на богато и вкусно кафе арабика, а четвъртият бил химик, който превърнал идеята в реалност. Kahlúa се произвежда от най-добрите съставки, които растат рамо до рамо в селския район Веракрус, Мексико. Действителната дума Kahlúa има връзки с древния арабски език и легендата гласи, че е била жаргонна дума за „кафе”. Да, уличният жаргон вече е присъствал през 30-те години. Kahlúa не е просто обикновен кафе-ликьор; това е марка със една случайна, но вълнуваща история. И това е така, защото ние продължаваме да казваме „хайде да го го пробваме това” за да неща, които наистина си струва да се опитат, така че... Насладете се на нашите страхотни класически напитки. Защото всички ние знаем, една добра история никога не започва със салата. Наздраве!" 

 

33.99 лв.
delivery-truck user share video-playerstopwatch plussuccesserrorsearcheditlikeidea starpicturehomemenusettingslike-1eyecontract trashcrossquestionsmartphone morealertflagadjust menu-1shoutminusmore-1pass faxbookmarkid-card fingerprintlockviewpass-1 holdbellattachopenshopping-cart shopping-cart-1