TULLAMORE D.E.W. HONEY

-10%
26.69 лв. 2959 лв.
  • TULLAMORE D.E.W. HONEY m1

*Промоцията важи до изчерпване на наличните количества700 ml
35 %
Ирландия

Неустоима комбинация, съчетала мекотата и богатството на вкуса на ирландското уиски Tullamore D.E.W. със сладостта от чистия натурален мед от горите на Бохемия. За повече наслада от консумацията и в съответствие със световните тенденции, продуктът се предлага в нисък алкохолен градус (35 ABV). Това го прави ликьор, притежаващ цялата дълбочина и характер на Tullamore D.E.W. Original с добавена нотка на топлина и сладост.
Комбинирахме нашето световноизвестно и многократно награждавано уиски Tullamore D.E.W. с натурален мед от Бохемия. Тройно дестилирано, тройно блендирано, отлежало в 3 вида бъчви уиски, се обогатява допълнително с инфузия от 100% чист мед и натурални аромати, за да се претвори в меден ликьор с ненадминати гладкост и характер.

-10%
26.69 лв. 2959 лв.
delivery-truck user share video-playerstopwatch plussuccesserrorsearcheditlikeidea starpicturehomemenusettingslike-1eyecontract trashcrossquestionsmartphone morealertflagadjust menu-1shoutminusmore-1pass faxbookmarkid-card fingerprintlockviewpass-1 holdbellattachopenshopping-cart shopping-cart-1