ЛИКЬОР ВОЛАРЕ 700МЛ ЗЕЛЕНА ЯБЪЛКА

16.90 лв.
  • ЛИКЬОР ВОЛАРЕ 700МЛ ЗЕЛЕНА ЯБЪЛКА m1


700 ml
20 %
Италия

Ликьори Воларе се произвеждат в малкото градче Асиаго, област Венето, Италия от 1868г. В началото, млад аптекар на име Джован Батиста Роси смесва алкохол с различни плодове и подправки за туристите в района, но по-късно той създава фабрика, която и до днес следва традиционни методи за производство на ликьори. Под марката Воларе са създадени над 30 вида ликьори, подходящи за най-различни коктейли.

Революционна Про-пур (Pro-pour) технология е създадена за наливане от бутилката - вграден дозатор, който се прибира под капачката. Удобно, бързо и хигиенично. Бутилката е с идеално балансиран дизайн, за да бъде удобна за флеър (хвърляне на бутилки от барманите).

 

Ябълките за Воларе зелена (кисела) ябълка са специално подбрани от регион Трентино, Италия. Свеж и натурален аромат и вкус на току-що набрана ябълка.

16.90 лв.
delivery-truck user share video-playerstopwatch plussuccesserrorsearcheditlikeidea starpicturehomemenusettingslike-1eyecontract trashcrossquestionsmartphone morealertflagadjust menu-1shoutminusmore-1pass faxbookmarkid-card fingerprintlockviewpass-1 holdbellattachopenshopping-cart shopping-cart-1