ракия Бургаска 700мл Мускатова 7-годишна

цена на дребно
22.69 лв.
цена за 1 бр. в Кашон
19.29 лв.
  • ракия Бургаска 700мл Мускатова 7-годишна m1


700 ml
6 бр. x 700 ml
40 %
Мускат Отонел
Aспарухово,Трояново

Собствени масиви в землищата на селата Аспарухово и Трояново.
 Уникалността на Бургаската мускатова 7-годишната ракия се състои в отделянето на най - доброто от реколтата на Бургаска Мускатова Ракия.
 Отлежава 7 години в транспортни странджански дъбови бъчви при подходящи условия. След което се прехвърля в единствените по рода си, съхранени във времето, 10- тонни бъчви за минимум 6 месеца, за да придобие баланс и хармония.
 Защо е 7годишна? Опитът на технологиите на Черноморско, безспорни специалисти в създаването на висококачествени ракии, показва,че по време на съзряването на ракията , при 7 - годишната си възраст, най - добре се формира букетът от аромати, съзвучието между пъстротата от усещания.
 Финият й мускатов аромат пренася в Розова долина, защото създава усещането на много свеж и нежен аромат на розов цвят. Допирът й до българския дъб отключва истинска експлозия от аромат и вкус на круша, праскова, примесен с лека ванилия.

цена за 1 бр. лв.
delivery-truck user share video-playerstopwatch plussuccesserrorsearcheditlikeidea starpicturehomemenusettingslike-1eyecontract trashcrossquestionsmartphone morealertflagadjust menu-1shoutminusmore-1pass faxbookmarkid-card fingerprintlockviewpass-1 holdbellattachopenshopping-cart shopping-cart-1