ракия Културна - топ цени - Онлайн магазин за алкохол Ноков и Син

ракия Културна

Цена
Цена
ракия Културна 500мл Отлежала
-5%
16.99 лв. 1790 лв.
Отличава се с богат и комплексен аромат, с леко изразени конячени нюанси и цвят на светъл кехлибар. Това е една универсална ракия. Перфектно се съчетава със салати и ордьоври, когато е добре охладена. 
ракия Културна 500мл Оригинална
-21%
10.99 лв. 1399 лв.
Културна ракия е изключителен висококачествен продукт, пивка, мека и елегантна напитка, подходяща както за всеки ден, така и за специални поводи. Отличава се с искряща бистрота, изключителна свежест и аромат с нотки на цветя и мускус. 
ракия Културна 500мл Люта
-20%
11.99 лв. 1499 лв.
Висококачествена гроздова ракия, произведена от сорта Червен Мискет, допълнена с настойка от люти чушлета, чийто аромати и вкусови нюанси са завършени от пикантния вкус на традиционна българска люта чушка. 

Културна ракия идва от прочутата изба „Карабунар“ и с основание може да бъде наречена „културно наследство“, не само заради благородния си произход. Тя се произвежда в лимитирани количества от собствени лозя червен мискет – старият местен български винен сорт със сладки и сочни зърна, зреещи по слънчевите склонове на местността Шаровица, получила името си заради голямото разнообразие (шарения вид) на почвите.

delivery-truck user share video-playerstopwatch plussuccesserrorsearcheditlikeidea starpicturehomemenusettingslike-1eyecontract trashcrossquestionsmartphone morealertflagadjust menu-1shoutminusmore-1pass faxbookmarkid-card fingerprintlockviewpass-1 holdbellattachopenshopping-cart shopping-cart-1