ром Ароматик Мента 700мл

52.90 лв.
  • ром Ароматик Мента 700мл m1
28 %
700 ml
Франция

Ароматните билки са много важни в кулинарното изкуство. Те добре придържат ароматите, което позволява повдигане на ястие или пустиня. За да ги използвате добре, е задължително да са правилно пресни. Ром Ароматик Мента  е направен с цел да разкрие храносмилателните добродетели на тази билка и да създаде истински ментов ликьор. Не търсете ароматите на мохито. Това е по-скоро предизвикване на ментов чай, който преобладава. Избраният сорт е достатъчно силен и с достатъчно аромат, за да бъде единствената съставка, която се комбинира с рома.
ПЛОДА: Ботаниците са преброили няколко десетки сорта мента. Тези билки трябва да имат неопровержима свежест. Следователно придобиването трябва да бъде скоро след прибирането на реколтата, за да се гарантира и запази тази свежест. Така веднъж събрана ментата веднага се поставя в бутилката.
Сезонност: Ментата се отглежда през цялата година, във Франция или в Мароко според сезона. Сортовете следват един след друг през месеците. Ароматик Мента следователно е на разположение от януари до декември.

52.90 лв.
Вашият избор относно бисквитките на този сайт
Преглеждане и настройка
delivery-truck user share video-playerstopwatch plussuccesserrorsearcheditlikeidea starpicturehomemenusettingslike-1eyecontract trashcrossquestionsmartphone morealertflagadjust menu-1shoutminusmore-1pass faxbookmarkid-card fingerprintlockviewpass-1 holdbellattachopenshopping-cart shopping-cart-1