Продажби:+359 887 000 900

Bumbu The Original 700 ml

Наличен
-6%
5490лв. 5819лв.
Цена за 1 бр. на дребно Базова цена
58.19лв.
Промоционална цена за 1 бр. Промо цена
54.90лв.
Цена на място в нашия магазин Цена на място
51.90лв.

Алкохолно съдържание: 40%

Разфасовка: 700 ml

Съд: бутилка

Бранд: Bumbu

Произход: Барбадос

5745

Product thumb
Bumbu The Original 700 ml
Цена на място в нашия магазин5190лв.5490лв. 5819лв.

Основна информация

  • Бранд:Bumbu
  • Държава:Барбадос

Характеристики

  • ABV:40%
  • Разфасовка: 700 ml

Описание

Bumbu The Craft Rum се основава на оригиналната рецепта, която е създадена от моряци от 16-ти и 17-ти век в Западна Индия. Те смесват местни карибски съставки в своя продукт и го наричат ​​„Бумбу“, което означава занаятчийски дух.

Използвайки същите изцяло естествени местни подправки и без съдържание на изкуствени оцветители или аромати, сегашният Bumbu rum е автентично възраждане на тази част от карибската история на Барбадос, дестилиран на малки партиди и смесен на ръка. 

ПРЕЧИСТЕНА ВОДА: Наследството на Бумбу не е само историческо – то е геоложко. За разлика от повечето карибски острови (образувани от вулкани), Барбадос е създаден от коралови рифове. Тук подземната вода се пречиства, тъй като се прокарва през естествения варовик, което прави барбадоската вода една от най-добрите в света. 

Тази изключително чиста вода, съчетана с внимателно подбрана захарна тръстика от цяла Карибско море и Южна Америка, придава лекотата и гладкостта, които са основни за Бумбу. Чистата вода Bajan е част от всяка бутилка от този ром. Bumbu Original се произвежда в историческа барбадоска дестилерия, основана през 1893 г. и работи непрекъснато повече от 120 години. Продуктът се дестилира с помощта на два непрекъснати дестилатора. 

В Bumbu Craft Rum Company ромът е изключително балансиран и гладък, без да жертва богатството и сложността, които правят този продукт на дестилерията един от най-добрите в света.

КАК ИЗГЛЕЖДА БУТИЛКАТА: Неговата свръхтежка стъклена бутилка е сама по себе си произведение на изкуството, украсена с потъмнял, метален "X" отпред и карта на Карибите отзад. Любимата част на познавачите на качествения алкохол е старомодната, огромна тапа, заради която ще чувате празнично POP всеки път, когато отворите бутилката.

Ако предпочитате да пиете питието си чисто, можете да сложите само лед. В случай че обичате коктейлите, можете да сложите Bumbu rum и в тях Той позволява да се смесва с различни напитки, а резултатът винаги е страхотен.

Заповядайте в нашия нов шоурум

Очакват Ви много ниски цени!
Адрес: гр. София, ул. Градинарска 5А

Nokov and Son Showroom
Меню Любими 000.00 лв.