ром Santiago De Cuba Carta Blanca

цена на дребно
34.09 лв.
цена за 1 бр. в Кашон
27.49 лв.
  • ром Santiago De Cuba Carta Blanca m1


1000 ml
2 бр. x 1000 ml
40 %
Куба

"Сантяго де Куба" Carta Blanca - легендарният лек кубински ром клас "супер-премиум". Благодарение на своята лекота и нежност, той представлява съвършенството на младия ром. Флорален аромат с нотки на мед и карамел и жив, свеж, цитрусов вкус с топли нотки и мек плодов характер ще очароват всички любители на кубинските коктейли. Ромът "Carta Blanca", подложен на най-малко три години отлежаване в светли дъбови бъчви, се произвежда в ограничен обем.

Бутилирането на ром Santiago de Cuba се извършва от Cuba Rum JSC, който е оригиналният производител на известните марки кубински ром и пазител на най-добрите традиции на културата на неговото производство - тази неразделна и най-богата част от националната култура. като цяло. След революцията складовете за производство и стареене на двата флагмана в производството на кубински ром "Bacardi" и "Matusalema" се обединяват в едно предприятие. В момента компанията съхранява повече от 60 хиляди барела ром. От тях около 30 хиляди бъчви са останали от производството на Bacardi (старите бъчви са особено ценени при производството на ром), 10 000 от производството на Matusalem и 20 хиляди нови бъчви. От тези запаси от спиртни напитки се произвежда ром "Сантяго де Куба" от клас "супер-премиум" в много ограничени количества. Именно той е пряк наследник на качествата на легендарните си предшественици. Той концентрира най-доброто от технологиите на растението, за него са избрани най-добрите спиртни напитки.

цена за 1 бр. лв.
delivery-truck user share video-playerstopwatch plussuccesserrorsearcheditlikeidea starpicturehomemenusettingslike-1eyecontract trashcrossquestionsmartphone morealertflagadjust menu-1shoutminusmore-1pass faxbookmarkid-card fingerprintlockviewpass-1 holdbellattachopenshopping-cart shopping-cart-1